Author Topic: UCL | EL Arturo Vidal e incert pentru meciul lui Juventus cu Monaco, din cauza unei ...  (Read 691 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled News]Arturo Vidal e incert pentru meciul lui Juventus cu Monaco, din cauza unei amigdalite acute  [Skilled News]

Juventus Torino încearcă să se califice în semifinalele UEFA Champions League, dar s-ar putea să fie nevoită să abordeze partida de miercuri, de pe terenul lui AS Monaco, fără unul dintre oamenii esențiali. Arturo Vidal e incert pentru returul din sferturi, din cauza unei amigdalite acute.

Vidal a fost internat luni în spital, a doua oară în acest sezon, după ce și în ianuarie a acuzat probleme cu amigdalele. Chilianul se pare că suferă de o formă severă a bolii, cu o infecție extrem de puternică a amigdalelor, care-l împiedică să mănânce și să bea lichide.

Medicii lui Juventus vor afla abia marți dacă sud-americanul va putea face deplasarea la Monte Carlo, pentru partida de miercuri. În tur, Vidal a înscris, din penalty, în minutul 57, unicul gol al disputei de la Torino.

Sursa: digisport
« Last Edit: 20 April 2015, 22:21:29 by [SG]P1xuletz.xD »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
E o pierdere destul de mare.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Cum a zis si B@dboy , e o pierdere destul de mare , dar sa nu uitam ca Juve are o echipa foarte stabile la mijlocul terenului , deci si fara el ii va fi usor ( parerea mea).
Oricum vor avea un meci foarte greu , chiar daca ''Monaco'' nu e asa un nume mare in fotbal.
Sper sa se califice Monaco, chiar mi-ar place daca s-ar califica.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal