Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia ... (Read 761 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
«
on:
27 April 2015, 23:18:26 »
[
Skilled News
]
Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia aștept să joc"
[
Skilled News
]
Gareth Bale s-a accidentat în disputa câștigată de Real Madrid pe 18 aprilie în fața celor de la Malaga și inițial s-a crezut că galezul va rata finalul sezonului.
Presa din Spania scrie însă că Ancelotti are șanse mari să-l folosească în disputa cu Sevilla, programată sâmbătă, 2 mai, de la ora 21:00 și transmisă ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.
"Mă simt mai puternic de la zi la zi și abia aștept să joc alături de coechipierii mei" a fost mesajul galezului care se antrenează separat în sală. Bale a postat pe o rețea de socializare și un video ca să le arate fanilor că se pregătește intens pentru a reveni în echipa lui Ancelotti.
Gareth Bale a fost schimbat încă din minutul 5 al disputei pe care Real a câștigat-o cu 3-1 în fața celor de la Malaga. Galezul a acuzat dureri la gamba stângă și a fost suspect de o ruptură musculară.
Jucătorul cumpărat de la Tottenham a lipsit în disputele cu Atletico Madrid (returul sferturilor de finală din UEFA Champions League) și Celta Vigo (partidă din La Liga), ambele câștigate de madrileni. Bale va rata de asemenea și meciul cu Almeria.
Sursa:
digisport
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia ...
«
Reply #1 on:
29 April 2015, 17:27:49 »
Bale e un om de baza la Real.Ar fi bine,sa revina pana la acel meci
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Bale trage tare la antrenamente și poate reveni în meciul cu Sevilla: "Abia ...
«
Reply #2 on:
29 April 2015, 17:55:27 »
Si eu mi-as dori sa revina, dar nu cred ca o sa intre direct titular, nu prea ar avea cum..
[SG]StaRLighT
Hero Member
Real Name: Andrei
Steam ID: nu stiu
«
Reply #3 on:
29 April 2015, 20:13:56 »
Apai, Bale e un jucator bun de la Real Madrid dar nu cred ca o sa revina.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal