Author Topic:  LG G Flex 2  (Read 2091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
LG G Flex 2
« on: 08 May 2015, 10:11:01 »

[Skilled News] LG G Flex 2 [Skilled News]

Unboxing LG G Flex 2 – Primul model aparut anul trecut, LG G Flex, a fost telefonul meu preferat dar din pacate nu am apucat sa-l cumpar din diferite motive. Si tot din pacate el avea o rezolutie destul de mica raportata la diagonala de 6″a ecranului, aspect pe care cei de la LG l-au imbunatatit si acum modelul LG G Flex 2 are un ecran ceva mai mic, de 5.5″ dar o rezolutie mai mare 1080p.

LG G Flex 2 este si modelul pe care vi-l prezinta astazi intr-un unboxing multumita celor de la quickmobile.ro si in curand veti putea citi un review complet. G Flex 2 este in continuare telefonul meu preferat in 2015 si pot spune ca imi place mai mult decat un Galaxy S6 de exemplu, curbura ecranului face toti banii chiar daca ea acum este mai redusa datorita dimensiunii mai mici a ecranului. Iata cum arata ecranul lui LG G Flex 2 comparat cu un ecran clasic:

LG G Flex 2 este un telefon frumos, atent si solid construit, telefon ce nu aluneca din mana cu toate ca partea din spate este fabricata dintr-un material lucios. Si acest lucru se intampla datorita curburii, a formei sale curbate ce se muleaza perfect in mana utilizatorului. Tot partea din spate dispune si de functia speciala self-healing ce teoretic repara zgarieturile superficiale in numai cateva secunde. Ramane de vazut cat bine isi face treaba self-healing…

Si ecranul reprezinta o piesa de rezistenta in cazul acestui telefon mobil, un panou de 5.5 ” curbat cu o rezolutie 1080p Plastic-OLED. Este o senzatie ciudata dar in acelasi timp placuta sa navighezi pe internet sau sa urmaresti un film pe acest ecran si simti nevoia sa te intorci la el daca iti muti privirea pe un ecran normal! Cel putin asta este senzatia pe care mi-e lasat-o mie. Si bateria telefonului este curbata, baterie cu o capacitate de 3000 de tip Li-Po ce se incarca rapid multumita functiei Fast Charge.

Mai multe despre specifcatiile tehnice ale acestui telefon veti citi in articolul review ce va veni zilele viitoare sau le puteti afla din clipul de mai jos.

In cutie gasim accesoriile clasice, manualele de utilizare, cablul de incarcare sau de transfer de date, incarcatorul si perechea de casti de calitate de tip Quad Beat 2. Perechea de casti arata foarte bine, sunt comode, intra adanc in urechi si izoleaza perfect zgomotele exterioare dar la prima impresie pot spune ca nu se aud atat de tare pe cat ma asteptam. Clitatea este exceptionala gratie si modulului DTS integrat pe telefonul LG G Flex 2.

Telefonul are si o rama metalica ce inconjoara telefonul, fapt ce-i confera un plus de eleganta dar si de soliditate.

Ca o prima parere, pot spune ca se misca impecabil, se vede superb, arata foarte bine dar se cam incalzeste. Este dotat cu Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810, un procesor ce emana destul de multa caldura!

Sursa: androidro.ro
« Last Edit: 08 May 2015, 10:13:33 by Allex »

Offline [SG]StaRLighT

• Hero Member
  • *
  • idk
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: nu stiu
Re: LG G Flex 2
« Reply #1 on: 08 May 2015, 12:24:26 »
Imi place mult camera de la telefon.
Frumos telefon...

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
« Reply #2 on: 08 May 2015, 13:35:21 »
la prima vedere este frumos.. !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #3 on: 08 May 2015, 15:04:47 »
Si iPhone 6 este destul de Flex. =)) Sunt superbe aceste telefoane Flex de la LG. <3

Offline #Master.

• Senior
  • *
  • Low Society
  • Real Name: Mosu
« Reply #4 on: 08 May 2015, 15:27:09 »
Si iPhone 6 este destul de Flex. =)) Sunt superbe aceste telefoane Flex de la LG. <3
Destul pe naiba, ca-ti este frica sa-l indoi :))), in ce priste LG-ul, bravo lor =D>
"Romania National Trucking, este mai mult decat un simplu server, noi suntem uniti, ca o familie, si uniti o sa fim mereu .."

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #5 on: 08 May 2015, 15:31:30 »
E prea curbat pentru mine.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal