Author Topic:  Tragedie la Arad. De ce s-a spânzurat un băiat de 12 ani din comuna Fântânele  (Read 728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Tragedie la Arad. De ce s-a spânzurat un băiat de 12 ani din comuna Fântânele [Skilled News]

Un băiat de 12 ani din judeţul Arad a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească de către un frate mai mare, localnicii afirmând că motivul sinuciderii ar fi notele mici de la şcoală, pentru care copilul ar fi fost certat de părinţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Băiatul de 12 ani era din satul arădean Tisa Nouă, el fiind găsit spânzurat într-o anexă a casei sale, în noaptea de marţi spre miercuri, de către un frate mai mare, de 14 ani.

Potrivit poliţiştilor din comuna Fântânele, de care aparţine satul, familia a sunat imediat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au reuşit să-l resusciteze pe băiat, acesta fiind declarat decedat în ambulanţă.

Localncii afirmă că, marţi seară, copilul ar fi fost certat de familie pentru că ar fi stat să joace fotbal până târziu, în condiţiile în care ar fi avut note mici la şcoală în ultima vreme. Unii vecini cred că acesta este motivul pentru care băiatul s-a spânzurat.

Poliţiştii arădeni nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului.

”În urma solicitării primite la apelul de urgenţă 112, colegii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetarea. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Conform procedurii, s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a anunţat că va oferi consiliere psihologică băiatului de 14 ani care şi-a găsit fratele spânzurat.

Familia băiatului decedat mai are şase copii, patru fiind minori.

Sursa: gandul.info
« Last Edit: 20 May 2015, 18:54:35 by Raylisse »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Mda,prea multe cazuri de genul....

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
LOOOOL , deci mor frate, parintii astia fututi in cur de viata juuuur ! Bine ca nu isi omoara copii DIRECT pt. note proaste 8-| . Acest gen de parinti care isi cearta copii rau pt ca au note rele sunt cei ce merita spanzurati si legati de masina si tarati prin boscheti si balti. Astia sunt copii mici, pot fi atacati foarte usor psihic, nu iti trebuie mult sa il faci sa se simta oribil si apoi sa decurga la gesturi la fel de oribile. Parinti idioti.

Legend

Offline sssx

• ◄ S E N Z A Ţ I O N A L ►
  • Hero Member
  • *
  • MAK3M3FAD3###

LOOOOL , deci mor frate, parintii astia fututi in cur de viata juuuur ! Bine ca nu isi omoara copii DIRECT pt. note proaste 8-| . Acest gen de parinti care isi cearta copii rau pt ca au note rele sunt cei ce merita spanzurati si legati de masina si tarati prin boscheti si balti. Astia sunt copii mici, pot fi atacati foarte usor psihic, nu iti trebuie mult sa il faci sa se simta oribil si apoi sa decurga la gesturi la fel de oribile. Parinti idioti.

Chill..

LooL am un coleg de 12 ani care sta in Fantanele =))
Rau sa se ajunga la asta.. Daca stii ca pe copilul tau il afecteaza asa mult o cearta de genul de ce o mai faci..

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Mdea... Imi pare rau sa aud asta, mai ales ca si eu am 12 ani... Eu nu m-as omora pentru asa ceva.

Dumnezeu sa te odihneasca, flacau. :)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal