Author Topic:  Aşa arată dragostea adevărată. Gestul emoţionant al unui bătrân pentru soţia...  (Read 608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Aşa arată dragostea adevărată. Gestul emoţionant al unui bătrân pentru soţia sa internată în spital, la aniversarea a 57 de ani de căsătorie [Skilled News]

Bărbatul s-a îmbrăcat la patru ace, cu un costum negru, a luat un buchet uriaş de flori, bomboane de ciocolată şi a intrat în rezerva unde se afla internată soţia sa.

Cei doi au luat masa împreună şi s-au uitat la două dintre emisiunile lor favorite, ''Jeopardy'' şi ''Wheel of fortune''.

''Când stai într-un pat de spital te plictiseşti, aşa că atunci când au venit Jim (n. r. soţul) şi copiii am început să zâmbesc, ca pe vremea când eram tineri şi mergeam să dansăm. A fost un moment foarte frumos, am râs şi am vorbit'', a declarat femeia pentru ABC News.

Două fotografii cu cei doi soţi au fost postate online de o nepoată a acestora şi au strâns zeci de mii de like-uri şi share-uri.

Sursa: gandul.info

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
Macar mai exista oameni care stiu ce inseamna sa iubesti si sa faci un gest din iubire.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal