Author Topic: INTERN N’Doye, după ratarea titlului cu ASA: ”Așa a zis Dumnezeu, să ne oprim!”  (Read 845 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]N’Doye, după ratarea titlului cu ASA: ”Așa a zis Dumnezeu, să ne oprim!” [Skilled News]

Elevii lui Liviu Ciobotariu au ratat șansa istorică de a câștiga titlul în Liga 1, după ce au pierdut în fața gălățenilor în chiar ultima etapă de campionat.

Finalul partidei de la Târgu Mureș a fost unul extrem de trist pentru jucătorii gazdelor, deși organizatorii și oficialuii clubului au încercat să-i scoată din această stare printr-o mică sărbătoare.

”Și locul 2 este foarte bun pentru noi, mai ales că suntem o echipă nou-promovată care a început sezonul cu obiectiv clar, evitarea retrogradării. Noi suntem campioana morală a acestui sezon”, a spus Narcis Răducan, președintele ardelenilor.

Jucătorii nu sunt însă de acord cu acest titlu onorific.

”La mine nu există campioană morală. Un leu nu latră, ori iau titlul ori nu iau. Sunt foarte mândru de jucători de club, de conducere, de tot, de lume, am făcut un lucru extraordinar”, a spus N’Doye la finalul partidei.

Are 37 de ani, dar nu se gândește la retragere

Mijlocașul senegalez, în vârstă de 37 de ani, crede că ASA nu a luat campionatul pentru că acesta este destinul lui.

”Tot ce nu pot să iau înseamnă că nu e în destinul meu. Am făcut tot ce am putut să fac, am ajuns până pe locul doi și așa a zis Dumnezeu, să ne oprim”, a mai spus N’Doye, care a lăsat de înțeles că vrea să continue la ASA dacă va primi vreo propunere.

”Cât timp o să pot să mai alerg voi mai juca fotbal. M-am simțit ca acasă aici la Târgu Mureș, dacă mă vor suna sunt apt să mă întorc”.

Sursa: digisport.ro 

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]StaRLighT

• Hero Member
  • *
  • idk
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: nu stiu
Ce suparat is ma , si Stancioiu iese din poarta si nu putea sa-l impinga in aut pe ala :(

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
Scuzati ca ma bag .

Ce suparat is ma , si Stancioiu iese din poarta si nu putea sa-l impinga in aut pe ala :(

Ti-a trece  :siclaro:

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ma bucur ca au ratat titlul. Nu mi-au placut de ei sezonul asta. Mi s-au parut ciobani. :))

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Nu stiu daca ar fi meritat ca ASA sa castige titlul. Am observat ca s-au mai dezmortit incepand cu returul. :-?

Sunt foarte de acord cu afirmatia lui Narcis Raducan. Ramane de vazut cum vor evolua in cupele europene.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal