Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
You: Buna -_+Stranger: bunaYou: F-B ?Stranger: fYou: De unde esti :v ?Stranger: nu mai folosi emoticoanele aleaStranger: plizYou: ok scuzeYou: Deci de unde esti ?Stranger: argesStranger: tuYou: SibiuYou: Cum te numesti ?Stranger: AnaStranger: 17 aniStranger: tuYou: Silviu 17You: ei si ce mai zici ?Stranger: beau de tristeteStranger: ce sa mai zicYou: pai ?Stranger: fostul nu vea sa ne impacamYou: naspa You: pai de ce ?Stranger: de prostYou: pai ce sa intamplat ?Stranger: am refuzat sa ma culc cu elYou: lolYou: Mda .. lol ce prostie x+You: asta trebuia sa il lasi de multStranger: e un fotbalist obsedat de sexStranger: si de fotbalYou: omg ..You: de cand sunteti ?Stranger: Stranger: 1 anYou: lol .. si te-a lasat ca nu ai facut dragoste cu el ?Stranger: dapYou: Doamne ce aiureaYou: Apai cata te-a iubit de te-a lasat din acet motiv ..Stranger: pai nu m a iubitStranger: asta e chestiaYou: mda ..Stranger: a asteptat ca idiotu un anStranger: si cand a vazut ca tot nu mergeYou: nu prea are rost sa te intorci la elStranger: a pai vreau sa ne impacam ca sa ma despart eu de elYou: pai normal .. mno totu e perfect trebe frecatStranger: doar atatYou: lol ?Stranger: You: pai si el o sa se impace cu tine doar daca faci sex cu el =)Stranger: ii zic ca facStranger: logicYou: si ?Stranger: si dupa ii zic ups m am razganditYou: dupa poate e too late =)You: daca te duce la hotel e too lateStranger: daa ca ma si ducYou: nah nush You: oricum e naspa ca dupa 1 an sa vrea doar atat ..You: sa fiu eu ..Stranger: ea si tu vrei acelasi lucruYou: Nu lol .You: nu sunt genu ..You: adica mno de ce dracu ii zici ca o iubesti etc daca vrei doar sa o bagi in patYou: aiureaStranger: daaStranger: f aiureaYou: in loc sa tina la tine el se gandea doar la asta ...Stranger: ti am zissStranger: fotbalist obsedat de sexStranger: a sa nu mai zicStranger: ca m a inselatYou: apai clarYou: trebuia sa il lasi de atunci Stranger: stiuYou: Nah naspa .. imi pare rau ..
You: BunaaStranger: BAI BOSTANEStranger: DATI-AS CU CANDELABRU IN MUFARINAYou: You: GTFO MA Stranger: You: CE p**a mea faci aici ?Stranger: ma is in delirStranger: is prea obositStranger: si delirezYou: Se mai intampla Stranger: beau apa cu pufarineStranger: ))You: apa cristalina ?Stranger: dadaYou: s**i pla fan crisi din banat You: cristi*Stranger: ca o apa cristalinaYou: ai de viata mea ca nici romana nu mai stiu la ora astaStranger: da intelegYou: de unde esti batranule ?Stranger: )Stranger: pai poti sa stiiStranger: de pe galaxia 10 din colonia albastra de pe planeta plutoYou: aha Stranger: iti dai seama ??Stranger: am wifiYou: ba tu esti desteptStranger: prind de la extraterestriYou: furi net =)Stranger: ba man tu stii ca aici e mai tare ca pe pamantStranger: Stranger: man am detoate aiciStranger: nu-mi mai trebe nimicaYou: se vede ca o duci bine Stranger: foarte bineYou: ca un v@l0r0$Stranger: lumea imi sta la picioare aici,ma cred regeYou: pai nu esti ?Stranger: cum sa nuYou: asa ma gandeam si euStranger: pai te gandeai bine,iti functioneaza neuronii foarte bineYou: cum dracu ai ajuns pe omegăl ?You: pai normal maStranger: cum am ajuns?Stranger: ahahahahah,am gagici sexy aici,imi zic detoate ce exista si ce nuYou: da ?Stranger: da maStranger: imi zic totYou: suli?ămanStranger: ia intreaba-ma cevaStranger: defapt stii ca pot sa ghicesc?You: da ia sa vedem ..Stranger: esti fata?You: cate pule ti-au trecut pe langa gura ?Stranger: niciuna ca toate or ajuns in guraStranger: a?You: ti se pare ca o fata vorbea cu tine dupa cum ai inceput ?Stranger: pai normal ca nuStranger: ))You: Stranger: bai frate stai ca vine regina cu delicateseYou: si ce te asteptai sa imi cada p**a si sa se faca adancitura :v ?Stranger: imi aduce caviar au ce bun eYou: zi sa dea si pe la mineStranger: ai zicYou: fain asa coiStranger: stii ce o zis?You: ca sunt bo$$Stranger: ca voi pamantenii sunteti ai dracu de aia nici nu va viziteazaYou: pacat You: zi in p**a puli tale unde sta un valoro$$$ catine ?Stranger: da ma pacat You: ca tine*Stranger: stau pe meleagurile planetei plutoYou: pfwai ba omuleYou: casa de vacanta e pe pamant unde o ai ?Stranger: aici tot timpu ceru e albYou: si sperma plutesteStranger: aia am vandut-o sa pot sa-mi cumpar bautura aiciYou: a lol .Stranger: da ma ma imbat toata ziuaYou: cu sucStranger: imbat toti extraterestriiStranger: da suc cu alchoolYou: e bun si alaStranger: si inca cumYou: cate sute de ani ai ?Stranger: am 939Stranger: pt ca e special numaruYou: 6969 :vStranger: da ma exactYou: sa inventat facebbooku la voi ?Stranger: eheheheh,noi aveam facebook de acuma 3.000 de ani vechime inaintea lu Hristos,noi l-am inventat facebookuYou: lol,?You: :vStranger: dar era alt fel de facebookYou: fain asa maStranger: daStranger: si inca cumYou: eera pt bolovaniYou: ma mananc tantari pffStranger: aici o existat specia noastra acuma 6 milioane de aniYou: fain ba omuleStranger: da maStranger: fainYou: ai venit la agatat pe omegle ?Stranger: am venit sa agat alte extraterestreYou: You: si cate ai agatat pana acum ?Stranger: Stranger: Niciuna boss,toate sunt de pe alte planeteYou: Stranger: )You: lasa bossYou: gasesti tu unaStranger: da ma boss tre sa gasescYou: trăbăStranger: pai sa stiiYou: ca ramane averea la alti daca nu :vStranger: pai sa stiiYou: esti de treaba mai muculeStranger: da ma suntYou: nu la fel ca mine da mai ai numa un picStranger: Umpic doarYou: da Stranger: :XYou: o futem pe una ?Stranger: heheStranger: cum sa nuYou: sora ai )?Stranger: nu am )You: pacat ca futeam eu priveai tu si futeai laba :vStranger: )Stranger: acuma asta eYou: se mai intamplaStranger: da din pacateYou: zi ma ciumpalacule de unde esti ?Stranger: Din calafatYou: unde vine asta ?Stranger: Inspre nasaudYou: unde pla ce e dolj tota zauaStranger: pe undeva mai departe umpic de bucucrestiYou: stiu am vazut acuStranger: a,okYou: un mini nimic uitat de lume Stranger: daYou: si ce dracu cauti aici ?You: fericirea ?Stranger: daStranger: ?Stranger: tu ce cautiYou: o slugaStranger: pai nu ai gasit?You: m-am saturat sa imi fac sireturile singurYou: inca nu ..Stranger: naspaYou: se mai intamplaStranger: daStranger: naspaYou: fain asa ba ..You: te las ca e tarziuaYou: bafta la agatat :vStranger: okStranger: la felYou: Eu nu venisem la agatat :v