Author Topic:  Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2015 - Pareri  (Read 12069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Re: Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2015 - Pareri
« Reply #20 on: 23 June 2015, 17:43:54 »
La Romana a fost,foarte usor =D
la matematica,imi este frica !  :-SS

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #21 on: 24 June 2015, 12:16:31 »
Evaluarea Nationala 2015 - Matematica

Subiectul a fost relativ usor, insa m-am incurcat putin la subiectul III. In comparatie cu alti ani, Capacitatea de anul acesta a fost mult mai usoara.
Sincer, ma astept la o nota peste 7.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #22 on: 24 June 2015, 12:21:32 »
         Ce parere mai am eu? Inca o data se adevereste ca e o mare bataie de joc. Suntem in 24.06.2015 , este ora 12:22 si eu sunt pe strada in drum spre liceu , fiind progranat pentru ora 15, asa scria pe lista , o sa pun si poza cand ajung acasa , am vorbit pe whatsapp cu niste colegi care erau la ora 10 si mi s-a spus cum ca deja s-a terminat sesiunea orala la Engleza. Mi s-a spus ca s-a mers mai repede si posibil sa ajung prea tarziu sa pot face ceva .. Si da nu voi intra la scris daca nu iau oralul azi. Posibil sa nu-l dau , ce vreau sa spun e ca nu se respecta nimic in sistemul asta. De ce mama dracu sa pierd bac-ul ca am venit la 12 jumate , desii eram pe lista la ora 15? Oameni idioti , daca veneam la 8 si stateam pana la 15 ca prostu in scoala? Un sistem infect
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #23 on: 24 June 2015, 12:35:53 »
         Ce parere mai am eu? Inca o data se adevereste ca e o mare bataie de joc. Suntem in 24.06.2015 , este ora 12:22 si eu sunt pe strada in drum spre liceu , fiind progranat pentru ora 15, asa scria pe lista , o sa pun si poza cand ajung acasa , am vorbit pe whatsapp cu niste colegi care erau la ora 10 si mi s-a spus cum ca deja s-a terminat sesiunea orala la Engleza. Mi s-a spus ca s-a mers mai repede si posibil sa ajung prea tarziu sa pot face ceva .. Si da nu voi intra la scris daca nu iau oralul azi. Posibil sa nu-l dau , ce vreau sa spun e ca nu se respecta nimic in sistemul asta. De ce mama dracu sa pierd bac-ul ca am venit la 12 jumate , desii eram pe lista la ora 15? Oameni idioti , daca veneam la 8 si stateam pana la 15 ca prostu in scoala? Un sistem infect
Din pacate, pe ei nu ii intereseaza.

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #24 on: 24 June 2015, 13:09:10 »
          Din fericire am intrat si am luat B2 , insa asa ca fapt divers. Am intrat ultimul , profele se pregateau sa plece cand dau eu buzna in clasa " hello tracher " =)) , a fost o faza epica, insa tot o bataie de joc ramane
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #25 on: 24 June 2015, 13:12:53 »
Asa am patit si eu.Teoretic eram programat laor a 16,insa m-am dus la 14:30,la 15:00 am intrat in sala,iar la ora 16:00 eram deja iesit.(atunci trebuia sa intru,teoretic).Cica merge foarte repede treaba.de asta a trebuit sa vin mai devreme...ma rog...asta e.Nu ai ce sa faci.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #26 on: 24 June 2015, 15:48:54 »
Si la mine a mers repede... stiam ca asa va merge. Si am venit cu vreo ora mai devreme, si cand trebuia sa intru eu am iesit. :)) + o mare tampenie: nu s-a tinut cont de program ! Intrau toti cum voiau, gen acum intra unul cu Z, apoi intra unul cu N. xD

Mie mi se pare ca am cam dat fail la probele la engleza (cel putin pentru ce pretentii am eu de la mine). La proba audio cred ca am facut cam prost, dar la scris foarte bine cred. Iar azi la oral ... am avut emotii, accentul l-am avut mai prost decat de obicei... =]] Dar totusi ma intalnisem apoi cu un baiat care era in sala cu mine, si cica vorbesc eu engleza cum vorbeste el romana (sau asa ceva), desi mie mi se pare ca am facut cam prost. :)) Sper sa iau macar B1. D: Nu ne-a zis noua niciun rezultat pe loc.
« Last Edit: 24 June 2015, 15:49:36 by ![]stuntman[]! »

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
« Reply #27 on: 24 June 2015, 16:26:33 »
Si la mine a mers repede... stiam ca asa va merge. Si am venit cu vreo ora mai devreme, si cand trebuia sa intru eu am iesit. :)) + o mare tampenie: nu s-a tinut cont de program ! Intrau toti cum voiau, gen acum intra unul cu Z, apoi intra unul cu N. xD

Mie mi se pare ca am cam dat fail la probele la engleza (cel putin pentru ce pretentii am eu de la mine). La proba audio cred ca am facut cam prost, dar la scris foarte bine cred. Iar azi la oral ... am avut emotii, accentul l-am avut mai prost decat de obicei... =]] Dar totusi ma intalnisem apoi cu un baiat care era in sala cu mine, si cica vorbesc eu engleza cum vorbeste el romana (sau asa ceva), desi mie mi se pare ca am facut cam prost. :)) Sper sa iau macar B1. D: Nu ne-a zis noua niciun rezultat pe loc.
Vei lua B2,stai linistit.Depinde si cine au fost profesorii care te-au evaluat.Asa am patit si eu la romana,aveam emotii.
PS:Nici noua nu ne-a zis pe loc.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #28 on: 24 June 2015, 22:01:10 »
Vei lua B2,stai linistit.Depinde si cine au fost profesorii care te-au evaluat.Asa am patit si eu la romana,aveam emotii.
PS:Nici noua nu ne-a zis pe loc.
Nu ai cum sa stii ca va lua el B2, poate ia mai bine poate mai rau, nu stii xD oricum, toata lumea ia la oral(sincer nici nu stiu de ce mai baga probleme astea daca se stie ca toti iau) la scris suntem toti curiosi. Bafta voua! :-?
Ps. La mate la evaluare nationala mi se par foarte cunoscute subiectele, parca exercitiile astea le-am vazut si la o simulare cand eram eu prin a 8-a:-?

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
« Reply #29 on: 26 June 2015, 14:31:45 »
Astazi, in toata tara, s-au afisat rezultatele de la Evaluarea Nationala.

Notele obtinute de mine:
-Romana: 8,70 (cea mai mare din localitate)
-Matematica: 7,80 (a doua cea mai mare din localitate)

Media generala de la examen: 8,25 (cea mai mare din localitate)

Ma entuziasmeaza faptul ca am promovat si examenul. Sincer, puteam si mai mult, dat fiind faptul ca subiectele au fost usoare. Insa, eu traiesc la tara, iar aici standardele sunt joase.
De acum, mai am un hop de trecut, acela fiind admiterea la liceu. Sper sa pot intra la liceul dorit.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
« Reply #30 on: 26 June 2015, 16:52:33 »
Astazi, in toata tara, s-au afisat rezultatele de la Evaluarea Nationala.

Notele obtinute de mine:
-Romana: 8,70 (cea mai mare din localitate)
-Matematica: 7,80 (a doua cea mai mare din localitate)

Media generala de la examen: 8,25 (cea mai mare din localitate)

Ma entuziasmeaza faptul ca am promovat si examenul. Sincer, puteam si mai mult, dat fiind faptul ca subiectele au fost usoare. Insa, eu traiesc la tara, iar aici standardele sunt joase.
De acum, mai am un hop de trecut, acela fiind admiterea la liceu. Sper sa pot intra la liceul dorit.
Frumos.Nici nu ma asteptam la mai putin din partea ta :)
Sper ca vei reusi,iti doresc multa bafta in continuare.

Ceea ce priveste situatia mea,astazi s-au afisat rezultatele de la competentele lingvistice,eu am obtinut: B2 B1 B1 B2 B2.Au fost mai multe probe,dupa cum stiti,insa nu stiu,de unde au aparut 5,ma rog =)) Eu unul sunt foarte multumit.Un coleg are B2 B1 B2 B2 B2,asadar el este cel mai bun din clasa.Abia dupa vin eu :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #31 on: 26 June 2015, 17:13:37 »
Allex, global moderatorul de aici, care e unul dintre cei care se ocupa si de pagina de facebook a luat 10 la matematica (fiind unul din cei ~250 din tara care au luat 10 la mate) si 9.45 (parca) la romana. =D

Trebuie sa-l tin in buzunar. Poate ma ajuta la bac. =))
« Last Edit: 26 June 2015, 17:14:47 by ![]stuntman[]! »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #32 on: 03 July 2015, 13:58:55 »
Baieti... :)) desi acum cateva zile/saptamani/luni ziceam ca nu iau bacul... acum sunt foarte foarte optimist cu privinta la asta. Cred ca a fost cel mai usor bac dat pana acum, la toate materiile. xD

PROBELE ORALE [+ rezultate]:
- Romana: Experimentat, nivel maxim.
- Competente Digitale: Experimentat, 85 puncte, nivel maxim, primul pe liceu.
- Engleza: B1 A2 B1 B2 B2, se pare ca sunt cam al doilea pe scoala (din ce am vazut, un coleg si apoi eu, suntem primii pe scoala), acel coleg mi se pare ca m-a facut la un grad d'ala, deci am fost foarte aproape de el. (inca nu stiu ce inseamna fiecare dintre gradele alea... sunt curios la ce am luat acel A2... ma gandesc ca ori la vorbit, ori ceva la audio.

PROBELE SCRISE:
- Romana: n-am citit cam nimic la liceu... n-am stiut nici o opera, dar am aberat aproape o pagina din Morometii, iar eu am scrisul mic. (totusi, eu luni intregi am tinut-o ca ne va pica Harap-Alb, de Ion Creanga, si se pare ca asa a fost, a fost una dintre optiuni, dar tot nu l-am invatat =)), dar am stiut mai bine Morometii ). Eu zic ca iau minim 5. Ma gandesc la un 6, dar cred ca am facut cam prost pe la subiectele 1 si 2, fata de cum faceam eu de obicei... dar nu-s prea sigur. As vrea tare mult sa iau un 6, dar nu e problema nici daca iau putin peste 5. Ideea e sa iau bacul.

- Matematica: eu zic ca s-ar putea sa iau in jurul notei de 9 (ceea ce mi se pare enorm, pana acum din variante si simulari nu treceam de 8.0 [acum cateva saptamani ajunsesem la 7.9]), si n-am invatat cam deloc la mate. In a 11-a la simulare am luat 6.80 sau 6.90, am fost primul pe clasa, fara sa invat cam deloc, iar in a 12-a am luat 7.5, dar puteam sa iau 8.0, dar am gresit la 2+2 (am scris ca face 2 ... :)), a fost prea usor si nu i-am acordat atentie, l-am scris in graba xD ). Acum n-am mai facut nici o greseala atat de stupida din ce am verificat, mi-a dat cam totul bine. La matematica tot ce n-am facut bine a fost ultimul exercitiu (acum stiu sa-l fac ... era vorba despre o simplificare, pe care nu o vazusem, prima data trebuia sa dam factor comun, si nu bagasem de seama asta xD ), si un exercitiu tot de la subiectul III, cu monotonia unei functii. Aia niciodata n-am stiut-o prea bine, dar stiam ca trebuie facuta derivata intai si s-o egalam cu 0, si am facut asta, mi-au dat si radacinile bine, am facut si tabelul de semn pe ciorna, daaaaar... cred ca am pus gresit semnul lui a. :)) Iau gen 2/5 puncte la ala cu monotonia.

- Biologie: n-am citit atatea luni cam deloc.. acum cateva luni eu voiam sa dau la chimie, dar cand am vazut ca nu prea am sanse sa iau 5-ul nici in toamna macar, pentru ca e prea grea chimia (desi prin clasele 9-10-11 eram cam al doilea la chimie din clasa, dar acum cu bacul se intrasera in lucruri mult prea complexe), m-am mutat repede pe biologie.... si ghiciti ce ! N-AM AVUT CHEF SA CITESC ATATEA LUNI CATE MAI AVEAM LA DISPOZITIE ! Citisem o data toata cartea in vreo 2-3 zile, dar fara sa retin nimic, iar apoi dupa vreo cateva luni citisem vreo 2-3 pagini... incercand sa retin, dar ma plictisisem si nu mai citisem nimic. Si dupa un timp, ieri adica :)) , am inceput sa citesc de urgenta cate ceva. Am citit ce credeam eu ca o sa se dea pe la bac. Si se pare ca multe din cele care le-am citit eu s-au dat. :D (problemele cred ca le-am facut perfect) Sigur iau minim 5 si aici.

Statul la calculator 24/24 :)) m-a ajutat enorm de mult, avand in vedere ca eu n-am prea invatat nimic la scoala. La competentele digitale si lingvistice in engleza datorita lui am luat atat. Engleza o folosesc aproape zilnic, iar la competentele digitale ... e clar ca le folosesc mereu gen :)) . De asemenea, scriptingul in limbajul Pawn (si PHP in special) m-au ajutat sa pricep mai bine matematica, se aseamana foarte multe chestii des-intalnite, precum functiile.

Avand in vedere ca eu aveam doar pretentia sa iau bacul, acum sunt destul de fericit, pentru ca eu cred ca il voi lua, si nu la limita (gen cum am reusit sa fiu singurul in a 11-a la simulare care a depasit media 6, imi iesise media gen 6.05, sau asa ceva), cred ca il voi lua la o medie mai bine de 6.3. :3 :))

Daca voi lua bacul acum (ceea ce cred ca o voi face, am facut extrem de bine pentru ce ma asteptam ca o sa fac de fapt) va trebui sa fug dupa tot felul de foi, acte si alte porcarii, sa ma inscriu pentru examen la facultate. :)) Dar acum problema e ca nu stiu daca voi lua examenul ala, pentru ca vreau la facultate de Mate-Info (specializare pe Info), iar eu sunt acum la profil Tehnic la liceu. xD

Deci da, all heil computers ! <3 :))
« Last Edit: 03 July 2015, 17:52:32 by ![]stuntman[]! »

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
« Reply #33 on: 03 July 2015, 14:16:29 »
Baieti... :)) desi acum cateva zile/saptamani/luni ziceam ca nu iau bacul... acum sunt foarte foarte optimist cu privinta la asta. Cred ca a fost cel mai usor bac dat pana acum, la toate materiile. xD

PROBELE ORALE [+ rezultate]:
- Romana: Experimentat, nivel maxim.
- Competente Digitale: Experimentat, 85 puncte, nivel maxim, primul pe liceu.
- Engleza: B1 A2 B1 B2 B2, se pare ca sunt cam al doilea pe scoala (din ce am vazut eu si un coleg), acel coleg mi se pare ca m-a facut la un grad d'ala, deci am fost foarte aproape de el. (inca nu stiu ce inseamna fiecare dintre gradele alea... sunt curios la ce am luat acel A2... ma gandesc ca ori la vorbit, ori ceva la audio.

PROBELE SCRISE:
- Romana: n-am citit cam nimic la liceu... n-am stiut nici o opera, dar am aberat aproape o pagina din Morometii, iar eu am scrisul mic. (totusi, eu luni intregi am tinut-o ca ne va pica Harap-Alb, de Ion Creanga, si se pare ca asa a fost, a fost una dintre optiuni, dar tot nu l-am invatat =)), dar am stiut mai bine Morometii ). Eu zic ca iau minim 5. Ma gandesc la un 6, dar cred ca am facut cam prost pe la subiectele 1 si 2, fata de cum faceam eu de obicei... dar nu-s prea sigur. As vrea tare mult sa iau un 6, dar nu e problema nici daca iau putin peste 5. Ideea e sa iau bacul.

- Matematica: eu zic ca s-ar putea sa iau in jurul notei de 9 (ceea ce mi se pare enorm, pana acum din variante si simulari nu treceam de 8.0 [acum cateva saptamani ajunsesem la 7.9]), si n-am invatat cam deloc la mate. In a 11-a la simulare am luat 6.80 sau 6.90, am fost primul pe clasa, fara sa invat cam deloc, iar in a 12-a am luat 7.5, dar puteam sa iau 8.0, dar am gresit la 2+2 (am scris ca face 2 ... :)), a fost prea usor si nu i-am acordat atentie, l-am scris in graba xD ). Acum n-am mai facut nici o greseala atat de stupida din ce am verificat, mi-a dat cam totul bine. La matematica tot ce n-am facut bine a fost ultimul exercitiu (acum stiu sa-l fac ... era vorba despre o simplificare, pe care nu o vazusem, prima data trebuia sa dam factor comun, si nu bagasem de seama asta xD ), si un exercitiu tot de la subiectul III, cu monotonia unei functii. Aia niciodata n-am stiut-o prea bine, dar stiam ca trebuie facuta derivata intai si s-o egalam cu 0, si am facut asta, mi-au dat si radacinile bine, am facut si tabelul de semn pe ciorna, daaaaar... cred ca am pus gresit semnul lui a. :)) Iau gen 2/5 puncte la ala cu monotonia.

- Biologie: n-am citit atatea luni cam deloc.. acum cateva luni eu voiam sa dau la chimie, dar cand am vazut ca nu prea am sanse sa iau 5-ul nici in toamna macar, pentru ca e prea grea chimia (desi prin clasele 9-10-11 eram cam al doilea la chimie din clasa, dar acum cu bacul se intrasera in lucruri mult prea complexe), m-am mutat repede pe biologie.... si ghiciti ce ! N-AM AVUT CHEF SA CITESC ATATEA LUNI CATE MAI AVEAM LA DISPOZITIE ! Citisem o data toata cartea in vreo 2-3 zile, dar fara sa retin nimic, iar apoi dupa vreo cateva luni citisem vreo 2-3 pagini... incercand sa retin, dar ma plictisisem si nu mai citisem nimic. Si dupa un timp, ieri adica :)) , am inceput sa citesc de urgenta cate ceva. Am citit ce credeam eu ca o sa se dea pe la bac. Si se pare ca multe din cele care le-am citit eu s-au dat. :D (problemele cred ca le-am facut perfect) Sigur iau minim 6 si aici.

Statul la calculator 24/24 :)) m-a ajutat enorm de mult, avand in vedere ca eu n-am prea invatat nimic la scoala. La competentele digitale si lingvistice in engleza datorita lui am luat atat. Engleza o folosesc aproape zilnic, iar la competentele digitale ... e clar ca le folosesc mereu gen :)) . De asemenea, scriptingul in limbajul Pawn (si PHP in special) m-au ajutat sa pricep mai bine matematica, se aseamana foarte multe chestii des-intalnite, precum functiile.

Avand in vedere ca eu aveam doar pretentia sa iau bacul, acum sunt destul de fericit, pentru ca eu cred ca il voi lua, si nu la limita (gen cum am reusit sa fiu singurul in a 11-a la simulare care a depasit media 6, imi iesise media gen 6.05, sau asa ceva), cred ca il voi lua la o medie mai bine de 6.3. :3 :))

Daca voi lua bacul acum (ceea ce cred ca o voi face, am facut extrem de bine pentru ce ma asteptam ca o sa fac de fapt) va trebui sa fug dupa tot felul de foi, acte si alte porcarii, sa ma inscriu pentru examen la facultate. :)) Dar acum problema e ca nu stiu daca voi lua examenul ala, pentru ca vreau la facultate de Mate-Info (specializare pe Info), iar eu sunt acum la profil Tehnic la liceu. xD

Deci da, all heil computers ! <3 :))
Felicitari! Si eu sunt destul de pesimist inainte sa dau o teza/test/examen si ma tot vait ca nu voi lua o nota cat de cat buna , de ficare data se dovedeste contrariul. Eu cred ca e mai ok sa crezi ca nu vei lua un examen si apoi sa il iei , te vei bucura daca il iei , iar daca nu, nu vei fii dezamagit ,pentru ca deja stiai deja ca nu il vei lua.
Bafta acum la admiterea la facultate! Cu siguranta vei intra , mai ales pe Informatica. Cel mai probabil tot la facultatea de Mate-Info voi merge si eu cand voi termina liceul , dar , ma descurc foarte bine la biologie  si parca  mi-ar parea rau sa nu ma specializez in acest domeniu , undeva spre medicina.
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #34 on: 03 July 2015, 14:19:56 »
Felicitari! Si eu sunt destul de pesimist inainte sa dau o teza/test/examen si ma tot vait ca nu voi lua o nota cat de cat buna , de ficare data se dovedeste contrariul. Eu cred ca e mai ok sa crezi ca nu vei lua un examen si apoi sa il iei , te vei bucura daca il iei , iar daca nu, nu vei fii dezamagit ,pentru ca deja stiai deja ca nu il vei lua.
Bafta acum la admiterea la facultate! Cu siguranta vei intra , mai ales pe Informatica. Cel mai probabil tot la facultatea de Mate-Info voi merge si eu cand voi termina liceul , dar , ma descurc foarte bine la biologie  si parca  mi-ar parea rau sa nu ma specializez in acest domeniu , undeva spre medicina.
Da, asa consider si eu. Este mai bine sa ai pretentii mici, iar apoi sa dai tot ce poti, si daca reusesti sa faci mai bine decat te asteptai, te vei bucura mai mult. =D Si daca totusi e chiar asa cum ai zis, nu ai fi asa de trist ca atunci cand te-ai astepta la multe. :))

Daca tu vei deveni medic, te asigur ca nu voi vrea sa vin la tine ! :))

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
« Reply #35 on: 03 July 2015, 14:40:19 »
Felicitari stuntman!
E randul meu acum :))

PROBE ORALE
Romana:Experimentat
Maghiara:Experimentat
Competente digitale:Avansat(69 de puncte) :))
Engleza:B2 B1 B1 B2 B2

PROBE SCRISE
Voi lua intre 8 si 9 la romana,maghiara si geogra si 9+ la mate :)

Cam atat.Eu sunt multumit :)

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #36 on: 03 July 2015, 14:41:54 »
Va mai laudati mult ?:(

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
« Reply #37 on: 03 July 2015, 14:44:18 »
Felicitari amandurora si nu numai! Va doresc mult succes in continuare si sper sa va inscrieti cu succes la liceul/facultatea dorita.

Nu imi fac griji in privinta lui B@dboy si ![]stuntman[]!. Chiar daca unul dintre acestia va trece BAC-ul cu note mult mai mari in comparatie cu celalalt, ambii il vor promova. Asadar, ideea principala este cea de a trece cu brio examenul vietii.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #38 on: 03 July 2015, 15:26:14 »
Felicitari amandurora si nu numai! Va doresc mult succes in continuare si sper sa va inscrieti cu succes la liceul/facultatea dorita.

Nu imi fac griji in privinta lui B@dboy si ![]stuntman[]!. Chiar daca unul dintre acestia va trece BAC-ul cu note mult mai mari in comparatie cu celalalt, ambii il vor promova. Asadar, ideea principala este cea de a trece cu brio examenul vietii.
Diferenta dintre mine si Badboy e ca eu am fost mereu aici pe forum in perioada asta cu bacalaureatul :)) si nu am invatat pentru el (doar ieri la biologie ... putin, si acum cateva saptamani [peste o luna] am citit fara sa retin nimic :)) ) si ca nu prea am invatat la scoala pentru ca:
1. avem materii foarte foarte invechite (v-am mai zis unora dintre voi, v-am explicat mai multe), majoritatea nu ne ajuta cu nimic pe viitor. Sunt foarte "demodate" si nu iti fac pic de placere sa le inveti. (un exemplu ar fi la romana... cu ce ne vor ajuta pe noi zecile de opere invatate (teoretic, eu nu am invatat niciuna) pentru subiectul 3 ? Nu tuturor le place sa citeasca. Eu nu am citit din ele, dar in schimb eu citesc si scriu zilnic, la calculator, si in romana, si in engleza, si scriu si vorbesc probabil mai bine decat multi care citesc zeci de carti pe an)
2. sunt foarte ocupat cu computerul, care la randul lui m-au invatat chestii care MA VOR AJUTA DE FAPT.

Deci da, Badboy va avea niste note destul de mari pe langa mine la bac, dar pe niste rah**uri ( scuzati "expresia" :)) ) pe care le va uita dupa nu prea multi ani (multe din ele le va uita in doar cateva luni). Eu, in schimb, voi avea probabil o medie de 6 si ceva la bac (sper ca il voi lua acum, din prima), dar in timpul in care Badboy a tot invatat pentru scoala in cursul anilor, eu am invatat ceva ce nu voi uita probabil niciodata si care ma vor ajuta cu siguranta pe viitor.

Scoala (cel putin din Romania, nu prea stiu cum e in strainatate) iti ofera foarte multa teorie care nu te ajuta la nimic pe viitor si care iti va umple capul si timpul cu multe inutilitati, iar eu am o ocupatie care ma ajuta pe viitor si pe care nu o voi uita prea curand.

Just saying.
« Last Edit: 03 July 2015, 15:26:56 by ![]stuntman[]! »

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #39 on: 03 July 2015, 15:40:10 »
Voi va legati de note, e o prostie, de ce? Da, nu spun, trebuie o cultura generala, dar asta nu inseamna sa tocim tot ce prindem( nu spun ca ai tocit BadBoy, chiar daca toti stim ca asa e...) diferenta dintre stuntman si BadBoy e simpla, stuntman probabil stie numai lucrurile practice si mai scartaie la teorie( nimeni nu il va opri pe drum sa-l intrebe ce e citoplasma( o substanta coloidala in care mediul de dispersie este apa iar substantele dispersate se afla in miscare browniana.... pe asta o stiu si eu). In schimb, Badboy a invatat mult niste cursuri pe care probabil le va uita in cateva saptamani, luni, va tine minte doar ideile esentiale pe care le tine minte toata lumea, daca nu esti descurcaret degeaba ai 8-9 la bac, trebuie sa iei bacu si sa ajungi unde vrei ca sa poti sa te realizezi intr-un domeniu. Peste cativa ani daca veti pastra legatura si va veti intreba "cum ai ajuns, te-ai realizat? Esti multumit de ceea ce ai facut?"probabil isi va da seama fiecare ca acea nota a contat doar la un moment dat al vietii. Nu trebuie sa ai nota mare, trebuie sa ajungi sa faci ce iti place, de abia atunci consider eu ca vei putea fi realizat pe un anumit plan.
on: abia acum am vazut ultimul reply al lui stuntman in care spune cam la fel ca mine.
« Last Edit: 03 July 2015, 15:41:32 by Raylisse »

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal