Author Topic:  Microsoft “s-a sucit”: nu mai ofera copii gratuite de Windows 10 in cadrul...  (Read 548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Microsoft “s-a sucit”: nu mai ofera copii gratuite de Windows 10 in cadrul Insider Program [Skilled News]

In cursul zilei de ieri am oferit cititorilor nostri o stire care stipula ca Microsoft ofera copii gratuite de Windows 10  in cadrul Insider Program. Ei bine, Microsoft se pare ca s-au sucit… iarasi.

Nu stim daca este vorba despre o greseala de comunicare in interiorul companiei sau doar despre realizarea faptului ca au existat destul de multi participanti la acest program, cert este ca postarea de pe blogul Microsoft a fost “aranjata”, partile care faceau referire la Insider Program fiind de negasit in acest moment. Exista si posibilitatea ca Microsoft sa se fi speriat de faptul ca s-ar trezi peste noapte cu sute de mii de cereri de key-uri de la oameni care adera abia acum la acest program, dar asta este doar un zvon care circula in acest moment pe Reddit.

Vineri Microsoft a descris o noua metoda prin care poti sa primesti o copie de Windows 10 gratuita. Postarea de pe blog spunea atunci: “receive the Windows 10 final release build and remain activated.” – “primeste o copie a build-ului final de Windows 10, ce va ramane activata”, fraza care acum spune asta:  “receive the Windows 10 final release build.” – “Primesti o copie a build-ului final Windows 10″ – Fara sa precizeze daca aceasta copie este activata, daca primeste sau nu update-uri si lista continua.

TL:DR– Microsoft nu mai ofera copii gratuite de Windows 10 in cadrul Insider Program, pentru ca probabil se asteapta la un numar prea mare de solicitari. Desi si asta s-ar putea schimba, asa cum ne-am obisnuit deja.

Sursa: zonait.tv

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Au postat si in Insider HUB .. Parca azi nu mai stiu :-? dar am primit notificare ...
Sunt indecisi vor sa ofere gratis sa duca toata pe last version dar totusi vor profit din asta ...
Deci inca se mai gandesc .. Oricum din 19 a venit versiunea finala la mine cel putin si este foarte bine mai are cateva buguri dar le puteti rezolva chiar si voi (adica nu se foarte greu de manipulat daca se blocheaza etc)

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
;))
Vor profit..e si normal
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal