Author Topic:  Un misterios telefon Xiaomi îşi face apariţia într-o imagine ce prezintă ...  (Read 731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News]Un misterios telefon Xiaomi îşi face apariţia într-o imagine ce prezintă o cameră duală în spate  [Skilled News]

Pentru că Xiaomi trebuia să reacţioneze cumva la lansarea lui Meizu MX5 şi Huawei Honor 7 din ultima săptămână, iată că firma chineză pregăteşte un terminal nou interesant. Dacă ne luăm după scăparea de mai jos, el va avea o cameră duala în spate.

Camerele duale sunt la modă acum şi după modele ca HTC One M8 şi Huawei Honor 6 Plus au apărut şi zvonuri că iPhone 6s ar avea o astfel de cameră, dar şi OnePlus 2. Zvonurile sunt fără o bază sigură în acest moment, dar în cazul Xiaomi avem şi această dovadă foto. Remarcăm plasarea blitzurilor dual LED între camere şi faptul că acest model misterios are o carcasă glossy, cel puţin în spate.

Handsetul pare să vină cu spate din sticla şi rama metalică, iar noul model pare alungit, subţire şi îngust. Am o presimţire că în zona inferioară se afla un port USB Type C şi că în fată avem o cameră selfie excelentă. Nu m-ar mira că acesta să fie un salt al celor de la Xiaomi la nivel Quad HD, 4 GB RAM şi un procesor de nouă generaţie.

De aici până la un duel cu iPhone 6s şi OnePlus 2 e cale lungă, deci zic să fim precauţi cu această scăpare.

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Sincer, nu imi place cum arata... Dar totusi camera duala este bine venita. :)

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Arata bine,insa nu prea am incredere...

Follow me on:
FaceBook
Instagram