Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4 (Read 544 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4
«
on:
08 July 2015, 00:59:00 »
[
Skilled News
] HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4 (Zvon)
[
Skilled News
]
Cu câteva săptămâni în urmă, CEO-ul HTC, Cher Wang şi-a cerut scuze faţă de investitori pentru performanta slabă a companiei pe care o conduce, pentru ca apoi să promită un terminal deosebit lansat la toamnă. De atunci am aflat şi un nume de cod şi azi ni se mai dezvăluie o porţiune din puzzle.
Aşa numitul HTC Aero ar urma să vină cu un display Quad HD, conform zvonurilor, cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4. Motivul pentru care HTC ar pregăti un terminal special pentru la toamnă e performanta slabă a lui HTC One M9, care nu s-a vândut atât de bine pe care dorea producătorul asiatic. HTC Aero se doreşte a fi un fel de replică la Galaxy Note 5 şi iPhone 6s, care vor debuta tot la toamnă.
Alte zvonuri recente menţionează că acest terminal va oferi suport pentru captura RAW şi camera sa va avea o deschidere F/1.9. Încă nu e clar ce fel de abordare de design va adopta noul venit, dar nu credem că se va abate prea mult de la formatul metalic unibody. Doar HTC putea să stârnească atât de mult curiozitatea cu un model ce vine după un eşec...
Conni
Romania National Trucking Fondator
Spam Machine
Real Name: Alexandru Gabriel
Re: HTC Aero va sosi cu un ecran Quad HD cu sticlă 2.5D şi protecţie Gorilla Glass 4
«
Reply #1 on:
10 July 2015, 20:28:00 »
Imi plac specificatiile . Nu stiu de ce Htc M9 nu s-a vandut bine ,parea spectaculos ,cum am zis ,parea.
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto
Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal