Author Topic: INTERN Miriuță este noul antrenor al echipei ASA Tg. Mureș.  (Read 715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
INTERN Miriuță este noul antrenor al echipei ASA Tg. Mureș.
« on: 08 July 2015, 19:38:05 »

[Skilled News] Miriuță este noul antrenor al echipei ASA Tg. Mureș.  [Skilled News]

Vasile Miriuță era așteptat astăzi la negocieri cu Valerii Moraru, pentru a prelua banca tehnică a Rapidului în Liga a doua, dar tehnicianul i-a anunțat pe șefii din Giulești că vrea să negocieze mai întâi cu ASA Targu Mureș.

El a plecat direct la Constanța, unde ASA va disputa în această seară Supercupa României, în fața Stelei, iar în urmă cu câteva momente a ajuns la un acord cu șefii clubului ardelean.

"Sa zicem ca am batut palma, verbal. Speram ca maine, poimaine sa semnam contractul. De ce ASA? Nu e prima oara cand ma vor, pe domnul Maior il stiu de mai demult, pe domunul Mara il stiu. Am stat cateva minute de vorba, prea multe nu au fost de discutat si am batut palma

Ma bucur sa vin la Tg Mures, e o echipa buna, intr-un oras frumos, aproape de Budapesta...

Acum, probleme sunt peste tot. Cel putin 10 echipe din Romania au probleme la ora actuala. Ne dorim sa ne clasam cat mai sus. Titlul? Orice e posibil. Anul trecut, daca ramaneam la CFR cu lotul acela puteam sa castigam campionatul", a spus Miriuță la Dolce Sport.

Vasile Miriuță era liber de contract după despărțirea de Gyor. El a mai atrenat în trecut echipele CFR Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț.

Miriuță se întoarce astfel în campionatul nostru după numai 6 luni petrecute în Ungaria.

Sursa: dolce-sport.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal