Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma lasi, deja o dati in postie, chiar era necesar acest topic ? Eu zic ca nu, lucrurile astea ii puteai intreba pe privat pe fiecare, daca tu chiar vrei sa sti.
Esti ofticat ca tu n-ai intrat la liceul la care ai vrut !!! Huehue .... nici eu. Eu am fost astazi sa ma inscriu la facultate, si o sa dau examenele vineri si duminica... o sa am sanse foarte mici. Erau cozi intregi. :]] Foarte multi venind direct de la Mate-Info. (UNIBUC - Mate&Info) E de apreciat ca nu mai m-am pierdut pe aici.
Problema e ca eu cand am intrat, am intrat unde am vrut, media 9.25 din cate tin minte si am prins top 30 parca, pe liceu.
Execut fantani si santuri ! Cu burghiu !Aci este un lejionar !
Deci da... n-am intrat. ANUNT !!!Sap in curtile de pe raza judetelor Ialomita si Ilfov (inclusiv Bucuresti) !!Program:Luni - Vineri: 07:00-11:00 si 17:00-21:00.Sambata: 07:00-14:00.Taxa:2 lei pe metru patrat.Glumesc, nu ma apuc sa sap, lol.
ANUNT !!!Sap in curtile de pe raza judetelor Ialomita si Ilfov (inclusiv Bucuresti) !!Program:Luni - Vineri: 07:00-11:00 si 17:00-21:00.Sambata: 07:00-14:00.Taxa:2 lei pe metru patrat.