Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Tastatura Bluetooth perfectă vine de la Microsoft și funcționează cu orice...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Tastatura Bluetooth perfectă vine de la Microsoft și funcționează cu orice... (Read 635 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ActiON_
Legend
High-Roller
«
on:
15 July 2015, 17:21:56 »
[
Skilled News
] Tastatura Bluetooth perfectă vine de la Microsoft și funcționează cu orice telefon [
Skilled News
]
Dacă folosiţi smartphone-ul sau tableta cu iOS sau Android pentru redactare de texte stufoase, aveţi nevoie de noua tastatură Microsoft.
Într-o perioadă în care smartphone-urile încep să fie construite în jurul unor ecrane din ce în ce mai mari, acestea încep să devină imposibil de folosit cu o singură mână. În acelaşi timp, un panou de dimensiuni generoase este surprinzător de util când vine vorba de activităţi de birou, redactat de emailuri şi documente lungi. Singurul lucru care vă mai lipseşte este o tastatură Bluetooth atât de compactă încât să o puteţi lua oriunde şi suficient de mare şi confortabilă la tastare încât să întruchipeze un real avantaj faţă de tastatura nativă a gadgetului vostru preferat.
Cei de la Microsoft au creat un astfel de accesoriu intitulat Universal Foldable Keyboard. Ilustrată în imaginile alăturate, noua tastatură a fost creată special pentru dispozitivele care rulează iOS sau Android. Are un preţ standard de 100 de dolari şi a ajunst pentru prima oară în ochii publicului larg în urmă cu câteva luni la Mobile World Congress 2015 în Barcelona. Marele său atu este că se pliază de la jumătate, o particularitate foarte importantă dacă vreţi să o strecuraţi într-o geantă sau poşetă.
Ca design, dacă sunteţi fani ai perifericelor Microsoft, această tastatură ar trebui să vă aducă aminte de Microsoft Universal Mobile Keyboard. Cea din urmă nu este însă pliabilă. Creaţia anunţată astăzi are o autonomie de trei luni, poate fi împerecheată simultan cu două dispozitive şi puteţi schimba în timp real gadgetul cu care o folosiţi printr-un switch aflat pe primul rând din partea de sus.
Noua tastatură Microsoft Universal Folding Keyboard ar trebui să ajungă la majoritatea comercianţilor online în viitorul foarte apropiat.
Sursa:
playtech.ro
Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste
acest topic
si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!
×X×_vasya_×X×
Legend
Cyborg
Re: Tastatura Bluetooth perfectă vine de la Microsoft și funcționează cu orice...
«
Reply #1 on:
15 July 2015, 17:34:57 »
Ce tare arata :3 . Pretul e destul de okay
.
"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."
blacklife
Legend
High-Roller
Real Name: Marius Nicolae
Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Re: Tastatura Bluetooth perfectă vine de la Microsoft și funcționează cu orice...
«
Reply #2 on:
15 July 2015, 18:07:13 »
Arata foarte bine
Nu cred ca face fata daca vrei sa joci Fifa
.
„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.” — Marin Preda
Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]
Conni
Romania National Trucking Fondator
Spam Machine
Real Name: Alexandru Gabriel
«
Reply #3 on:
15 July 2015, 22:32:23 »
Este interesanta , mi se pare cam "fragila" , dar cand ma gandesc ca este facuta de Microsoft imi piere aceasta idee. Daca voi avea ocazia imi voi cumpara una , eu in mare parte postez pe forum de pe tableta si de pe telefon , pe PC mai putin.
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto
Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi
VALIK
Spam Machine
Real Name: valik
«
Reply #4 on:
15 July 2015, 23:14:13 »
Stiu ca la lansarea lui Lumia 640/640XL a fost prezentata si aceasta tastatura. Foarte frumoasa
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal