Naspa , muzica nasoala
Skinuri lafel 
So NASPA
EDIT : Muzica de inceput e naspa
EDITx2 : Povestea e veche , 5-6-7 gangsteri ataca o banca sau nush ce vine F.B.I-ul si ii prinde si aresteaza ei evadeaza si nush ce 
Pe partea de muzica pot sa zic ca fiecare cu gusturile lui; nu vreau sa adaug nici piese romanesti si nici de tipul hip-hop american etc. Am preferat sa incep cu o melodie un pic mai veche ( care are un intro interesant ), ma refer la Disturbed - Down With The Sickness , am adaugat pentru asa zisa prezentare a personajelor o melodie de fundal clasica mafiei ( Latcho Drom - La Verdine ) dupa care am continuat cu SKRILLEX - Bangarang, editat si facut sa se potriveasca cu fazele din filmulet.
Acum cei drept nu am acordat foarte multa atentie coloanei sonore care la inceput mi-a dat batai de cap, pentru ca nu aveam absolut nici o idee cum sa o fac si nu am nici experienta pe partea asta; dar poate urmatoarele filmulete o sa iasa mai reusite din acest punct de vedere.
Oricum comentariile de genu "naspa" "nasol" dau dovada de prostie, daca nu sunt insotite si de un exemplu pozitiv care sa imi arate unde/ce am gresit pentru a putea imbunatati pe viitor.
Pentru skinuri, tocmai asta a fost ideea, sa pastrez jocul "original", nu sa am tot felul de moduri de masini / skinuri adaugate; iar daca te referi la alte skin-uri din joc, cele alese sunt cele mai potrivite pentru mafie.
La capitolul poveste, stiu ca nu am fost foarte inspirat dar am vrut sa fac ceva un pic mai complex, mai usor de inteles si in primul rand sa fie romanesc. Pe youtube se gasesc filmulete de samp asemanatoare dar nu am vazut sa fie facute de persoane din Romania.
Data viitoare probabil nu o sa mai fac o "poveste" asa complicata, o sa combin cateva stunt-uri,2-3 impuscaturi, niste efecte un pic mai multa editare si aia sa fie.
In concluzie, apreciez ca ti-ai spun parerea, dar daca ea nu este insotita si de un exemplu/sfat/explicatie etc degeaba o mai zici.
M-am saturat de filmulete d'astea cu mafii. >.>
Ok, cum am spus si mai sus data viitoare o sa vin cu ceva mai simplu/interesant.
Nu prea imi place ideea,in rest filmuletul e facut bine!
Cu ce a fost editat?
Nu iti place ideea per total, sau ce anume ... ?
A fost editat cu AVS. Oricum pe net sa gasesc zeci de programe de editare, si nu cred ca e important cu ce il editez, ideea e sa ai inspiratie sa poti sa colaborezi cu playerii cu care vrei sa faci filmul si asa mia departe.
Imi place, da chiar asa cu ce a fost editat? 
Mersi, ma bucur ca ti-a placut, te rog sa dai like

.
PS : L-am editat cu AVS.