Author Topic: INTERN S-a găsit înlocuitorul lui Tamaș. Cătălin Carp a semnat cu Steaua  (Read 751 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] S-a găsit înlocuitorul lui Tamaș. Cătălin Carp a semnat cu Steaua [Skilled News]

Fundașul central Cătălin Carp (21 de ani) a semnat un contract pe patru sezoane cu Steaua.
"Sunt foarte bucuros sa fiu aici, sper sa reusesc si sa-mi arat valoarea. Steaua e cel mai iubit club atat in Romania, cat si in Republica Moldova. Mi s-a indeplinit un vis de mic. Timpul va arata daca pot fi titular, eu trebuie sa muncesc in fiecare zi", a spus jucatorul.

"Sper sa fie unul din transferurile bune ale Stelei", a spus si Valeriu Argaseala.
Steaua nu a stat mult pe gânduri până să-i găsească un înlocuitor lui Gabi Tamaș, dat afară după o nouă escapadă prin cluburile din București.

Steaua l-a acontat pe stopperul Cătălin Carp, internațional moldovean de 21 de ani, care ultima oară a jucat la CFR Cluj. Acesta s-a despărțit la finalul sezonului trecut de fosta campioană și a admis la acea vreme că are mai multe oferte din Liga 1, printre care și Steaua.

Carp a început fotbalul la academia lui Şahtior Doneţk, a trecut apoi pe la formaţia a doua a lui Dinamo Kiev, iar în 2014 a fost transferat de CFR Cluj.

Carp are 22 de selecţii şi trei goluri la naţionala Under 21 a Moldovei şi 3 selecţii la prima reprezentativă.

Sursa: dolce-sport.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal