Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Windows 10 primeşte utilitar pentru oprirea actualizărilor automate
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Windows 10 primeşte utilitar pentru oprirea actualizărilor automate (Read 472 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
×X×_vasya_×X×
Legend
Cyborg
«
on:
27 July 2015, 20:36:02 »
[
Skilled News
]Windows 10 primeşte utilitar pentru oprirea actualizărilor automate [
Skilled News
]
Windows 10 se lansează oficial peste doar câteva zile, însă utilizatorii din cadrul programului Insiders au raportat multe dintre problemele pe care noul sistem de operare Microsoft încă le are, iar compania pare să fi trecut deja la acţiune. În urma plângerilor la adresa sistemului automat de actualizări ascunse din varianta Home, a fost lansat un utilizar care le poate dezactiva la comandă.
În Windows 10, componenta Windows Update nu se ocupă doar cu actualizarea securităţii şi corectarea problemelor din sistemul de operare, ci descarcă şi instalează în fundal şi noi driveri pentru componentele computerelor. După lansarea şi instalarea automată a driverului 353.54 de la NVIDIA, care a afectat mai mulţi utilizatori de soluţii grafice ale producătorului, Microsoft a lansat o unealtă foarte simplă, care oferă două opţiuni: fie poţi dezactiva instalările ascunse de tot, fie poţi să le selectezi manual ce să nu fie actualizat.
Acest utilitar nu este însă atât de uşor accesibil oricui, KB3073930 fiind ascuns în instrucţiunile de troubleshooting de pe site-ul oficial Microsoft. Odată descărcat însă, acesta este foarte simplu de folosit, putând opta pentru setările preferate cu doar câteva click-uri. Utilizatorii Windows 10 Pro şi Enterprise nu vor fi afectaţi de acest probleme şi nu au nevoie de acest utilitar, întrucât aceste variante includ astfel de opţiuni din start.
[download]https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930[/download]
[/font]
Sursa:
go4it.ro
"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."
blacklife
Legend
High-Roller
Real Name: Marius Nicolae
Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Re: Windows 10 primeşte utilitar pentru oprirea actualizărilor automate
«
Reply #1 on:
27 July 2015, 20:38:43 »
Eu inca sunt la Windows 7 si cand apar .. parca tot sistemul devine mai greoi
( Inainte de instalarea lor care si aia dureaza cu minutele.. )
„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.” — Marin Preda
Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]
Liberty
High-Roller
«
Reply #2 on:
27 July 2015, 20:39:49 »
Microsoft... E foarte bine ca exista un astfel de utilitar, pentru ca, unilor nu le place sa primeasca aceste actualizari, care pot ocupa ceva loc pe Hard, aici aflandu-ma si eu. Eu am dezactivate actualizarile.
RazvanS_
Skilled Gaming Members
High-Roller
Steam ID: RazvanS_
«
Reply #3 on:
27 July 2015, 20:47:00 »
Ma pus d***u ,sa fac update la Windows 10
merge foarte greu ,si am PC foarte bun..
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal