Author Topic:  Premiera Canon pentru video: camera care „vede” în întuneric  (Read 1197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Premiera Canon pentru video: camera care „vede” în întuneric [Skilled News]

Canon anunță modelul ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă care poate vedea, la propriu, în întuneric. Este o premieră în industrie, deoarece această cameră video atinge o valoare ISO maximă de patru milioane.

Conform Canon, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, cum ar fi în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere. De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitatea de a instala camera video într-un loc semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați. Totuși, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.

Canon ME20F-SH are un senzor full frame de 35mm CMOS de 2,26 megapixeli și un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea ISO atât de mare. În mod similar cu camerele video din gama Canon Cinema EOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit un dynamic range mare (800%).
Acest model folosește montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permițându-le utilizatorilor să profite de gama largă de obiective insterschimbabile a companiei. Înregistreză videoclipurile la calitatea full HD 1080p sau 1080i, oferă posibilitatea de control prin telecomandă al setărilor camerei video și are filtre ND încorporate ND.

Sursa: playtech.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
Are un design destul de fromos.

Offline ExMan

• Senior
  • *
  • Real Name: Iulian
Are un design destul de fromos.
Cui ii pasa cum arata daca filmeaza pe intuneric :))
On: Pare a fi o revolutie. Eu am mai vazut documentare filmate noaptea deci nu stiu cum ar putea arata imaginile filmate cu aceasta camera...

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
:o Asta e cu adevarat interesant si inovativ.

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline BlackEagle.

• Ăla de pe samp.
  • High-Roller
  • *
  • Co-Fondator România Național Trucking
  • Real Name: Patrik
O este interesant

Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
On: Pare a fi o revolutie. Eu am mai vazut documentare filmate noaptea deci nu stiu cum ar putea arata imaginile filmate cu aceasta camera...
Idem, majoritatea le-am vazut pe discovery.
E misto sa auzi ca nu doar telefoanele si ceasurile sunt intr-o continua evolutie.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Asta ma gandeam si eu :))
Bai camera asta nu este doar o camera .. e o super camera .. si o sa fie ceva revolutionar :-? va dati seama :O

Offline Conni

• Romania National Trucking Fondator
  • Spam Machine
  • *
  • Romania National Trucking Fondator
  • Real Name: Alexandru Gabriel
Impresionant! Ma intreb totusi cat de clare vor fi filmarile ,aici ma refer strict la luminozitate. Oricum este o evolutie super. Felicitari Canon.
Americanii calatoresc de la Marte la Pluto

Romanii calatoresc de la Prislop la Iasi

Offline Marius.

• Junior
  • *
  • ★FCSB★
  • Real Name: Marius
  • Steam ID: theparizer69
Hmm..Interesant :-?

Offline CrystalMD

• Senior
  • *
  • Pățăști.
  • Real Name: George
  • Steam ID: CrystalMD
Impresionant! Ma intreb totusi cat de clare vor fi filmarile ,aici ma refer strict la luminozitate. Oricum este o evolutie super. Felicitari Canon.
Credema caci cu ISO 4.000.000 se va vedea EXCELENT... la camerele simple, exemplu Nikon D7000 cu ISO 72.000 parca se vede lumina putin noaptea.
Dar cu 4 mil nici nu ma indoiesc ...

Si nu nu este o 'evolutie' :))), este o simpla camera care s-a bazat doar pe proprietatea de a vedea in intuneric(ISO) , caci asa mai sunt si alte camere care cat de cat pot vedea in intuneric.

Follow me on Tumblr!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal