Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
te-a durut sutu-n cur de la mefx ? hahah
Raylisse, eu ti-am spus ca va reveni )) . (...)Am observat ca Mefx inca te uraste :]].
Deci treaba cu MefX e urmatoarea: Am un blog, si am vrut niste parteneri, ca sa am mai multi vizitatori. Si m-am dus pe forumul lui MefX. Nu a fost altceva. Pe alte forumuri nu cred ca ma aceptau cu .blogspot.com .
Haide frate.. Nu ai nici de pierdut nici de castigat nimic .. il tot implici pe stuntman " daca vrea sa ma ierte ..sa nu imi dea ban " ii multumesti atat . ..Pariu ca nici nu ii pasa de tine si nu " te-a urmarit " sa vada pe unde umblii si sa iti dea ban . Asa ca .. bine ai revenit.
Te iert doar daca te filmezi cum dai 2 ture in jurul unei biserici/manastiri in genunchiTe stiu btw, fratele lui Action.
Mai bine nu. Nu stiu pe unde sunt aici biserici/manastiri, ca sunt plecat din jud Botosani. +1 Ma stie stuntman,
te-a durut sutu-n cur de la mefx ? hahahsal.
. Te-a dat afara MefX ( ti-a dat ban defapt ) si vi repede ca un lingau. Bine nu ai revenit. Du-te in saracie la loc.+++++++++++++ DACA TOT AI REVENIT FA SA NU AI TREABA CU MINE/NICIUN SUBIECT DE DISCUTIE CU MINE CA E DE RAU ATATA ZIC. ( Nu te iert si nici n-am nevoie de scuzele tale. )
de fapt *Ma rog el e cam la inghesuiala acum -_... Naspa .Ma sacrificas eu : Poate te intalnesti cu ExMan -_=Ma rog daca faci cum am zis pe mes nu te mai certi cu nimeni :v !