Author Topic:  FIFA 16 – iată îmbunătăţirile aduse graficii şi sunetului din joc  (Read 1012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News]FIFA 16 – iată îmbunătăţirile aduse graficii şi sunetului din joc [Skilled News]

Electronic Arts a lansat un nou trailer pentru FIFA 16, acesta concentrându-se pe prezentarea îmbunătăţirilor aduse în ceea ce priveşte grafica şi sunetul noului joc. Şi mai mulţi fotbalişti au fost scanaţi pentru ca aspectul lor fizic să fie recreat cât mai fidel în FIFA 16, noi stadioane au fost adăugate jocului, Bundesliga a fost complet licenţiată, iar tribunele au învăţat scandări noi.

Bineînţeles, din FIFA 16 nu vor lipsi nici îmbunătăţirile de gameplay, EA Sports concentrâdu-se pe toate cele trei compartimente importante ale unei echipe: apărerea, mijlocul şi atacul. Marea noutate adusă însă de FIFA 16 este includerea fotbalului feminin în acest nou titlu.

FIFA 16 va oferi echipele naţionale de fotbal feminin a nu mai puţin de 12 naţiuni: Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Franţa, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Evident, toate fotbalistele acestor naţionale vor fi reproduse în detaliu, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi în ceea ce priveşte comportamentul de pe teren.

FIFA 16 va fi lansat în Europa pe 25 septembrie 2015, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Versiunea demo FIFA 16 este aşteptată pe 9 septembrie 2015. Trailerele din acest articol sunt reprezentative doar pentru versiunile pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC ale jocului.

Sursa: go4games.ro

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Mamaa ce grafica :X

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Prima data mi se parea un fail FIFA 2016, dar cu cat au prezentat apoi mai multe, cu atat mi s-a parut mai tare. E awesome ! <3

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Prima data mi se parea un fail FIFA 2016, dar cu cat au prezentat apoi mai multe, cu atat mi s-a parut mai tare. E awesome ! <3
Tu mereu te apuci sa comentezi inainte sa stii ceva concret . 'Ce e asa diferit de Fifa 15 ? '

O sa fie iar peste PES ca in fiecare an .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Tu mereu te apuci sa comentezi inainte sa stii ceva concret . 'Ce e asa diferit de Fifa 15 ? '

O sa fie iar peste PES ca in fiecare an .
Initial nu dezvaluisera cam nimic despre FIFA 16. xD Shut up.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
OMG OMG OMG!
Cat de tare e <3

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Nu ti se pare .. ESTE !
Adica inca se vede animatia aia de zici ca e joc .. da se vede rau de tot .. Si la GTA 5 se vede uneori .. dar aici e mult prea evidenta .. Am dat 1080p si tot are grafica destul de ah ...
Si cameramanu ala .. Ce naiba ma :| Really . 7/10 ..

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Pare fain, dar nu prea.

Totusi e interesant ca au adaugat si fotbal feminin. ;))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal