Author Topic:  Mark Zuckerberg anunţă un moment ISTORIC pentru Facebook: totul s-a întâmplat...  (Read 1165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] Mark Zuckerberg anunţă un moment ISTORIC pentru Facebook: totul s-a întâmplat într-o singură zi[Skilled News]

Mark Zuckerberg, fondator al companiei Facebook, a anunţat, joi, că această reţea de socializare a depăşit pentru prima dată în istorie pragul de 1 miliard de utilizatori într-o singură zi, informează bbc.com.
Această performanţă a fost realizată luni, atunci când "una din 7 persoane de pe Terra a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii şi familia sa", a precizat Mark Zuckerberg.

Facebook are aproape 1,5 miliarde de utilizatori care se conectează cel puţin o dată pe lună pe această platformă de socializare.
Compania americană a ajuns la pragul de 1 miliard de utilizatori unici în octombrie 2012.

Compania Facebook a fost înfiinţată în 2004, de Mark Zuckerberg, pe vremea când acesta era student la Universitatea Harvard.

Într-un mesaj publicat pe contul său oficial, joi, Mark Zuckerberg a spus că numărul persoanelor care vor utiliza această reţea de socializare va continua să crească.

În iulie, reprezentanţii companiei americane au declarat că peste jumătate din numărul total al internauţilor din lumea întreagă accesează Facebook cel puţin o dată pe lună.

Statele Unite ale Americii, Europa şi India sunt regiunile de pe Terra în care există cel mai mare număr de utilizatori ai platformei Facebook. La polul opus se află Africa, mare parte din Asia şi America Latină, iar strategiile Facebook se concentrează în prezent pe aceste regiuni.

Sursa: gandul.info

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Putin, pe SG intra 2 miliarde pe zi :))

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
:))

Eu nu folosesc Facebook. :P

Offline ExMan

• Senior
  • *
  • Real Name: Iulian
 Mda, bravo lor, au facut o treba destul de buna.
Pentru unii Facebook a devenit ceva indispensabil.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Bravo lui  oamenii au devenit dependenti de Facebook  :|

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Tin sa-l felicit pe Mark Zuckerberg pentru aceasta performanta. :)
Nu-i de mirare acest fapt, parerea mea. Si eu utilizez Facebook-ul zilnic si ma declar multumit, nu am nimic de reprosat.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Sa mori tu? :))))
Tin sa-l felicit pe Mark Zuckerberg pentru aceasta performanta. :)
Nu-i de mirare acest fapt, parerea mea. Si eu utilizez Facebook-ul zilnic si ma declar multumit, nu am nimic de reprosat.
Dai un mesaj pe facebook si gata, da scriei in engleza ca el nu intelege romana(slabe sanse sa iti dea seen, daca iti da posteaza ca a 2-a zi nationala.)

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Stau si ma intreb .. pana cand naiba ii va merge atat de bine cu Facebook-ul :\

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal