Author Topic: WTA Șansă uriașă pentru Simona Halep. Sharapova s-a retras de la US Open  (Read 1177 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Șansă uriașă pentru Simona Halep. Sharapova s-a retras de la US Open [Skilled News]

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA și a treia favorită, s-a retras de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova, locul 3 WTA și a treia favorită, s-a retras din turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.Rusoaica a postat un mesaj pe Facebook prin care le transmite fanilor că nu va putea juca la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Ea a absentat la seria de turnee nord-americane din cauza unor probleme la genunchi."Din păcate nu voi putea lua parte la această ediţie a US Open. Am făcut tot ce este posibil pentru a mă recupera, dar timpul a fost mult prea scurt. Pentru toţi fanii mei uimitori, eu mă voi întoarce la turneele din Asia, în câteva săptămâni şi aştept cu nerăbdare să închei anul sănătoasă şi puternică" , a afirmat favorita numărul trei de la US Open.Sharapova se afla pe jumătatea de tabloul a Serenei Williams, astfel că nu ar fi putu-o întâlni pe Simona Halep decât în finală. Totuși, abandonul ei este o veste bună pentru sportiva noastră, care își poate consolida poziția a doua mondială.Anul trecut, Sharapova a ajuns până în turul 4 la US Open, astfel că va pierde 240 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep a ajuns până în turul 3, astfel că are de apărat 130 de puncte.Cum arată clasamentul LIVE WTA înainte de startul US Open:1.2.3.

Sharapova a postat un mesaj pe Facebook prin care le transmite fanilor că nu va putea juca la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Ea a absentat la seria de turnee nord-americane din cauza unor probleme la genunchi.

"Din păcate nu voi putea lua parte la această ediţie a US Open. Am făcut tot ce este posibil pentru a mă recupera, dar timpul a fost mult prea scurt. Pentru toţi fanii mei uimitori, eu mă voi întoarce la turneele din Asia, în câteva săptămâni şi aştept cu nerăbdare să închei anul sănătoasă şi puternică" , a afirmat favorita numărul trei de la US Open.

Sharapova se afla pe jumătatea de tabloul a Serenei Williams, astfel că nu ar fi putut-o întâlni pe Simona Halep decât în finală. Totuși, abandonul ei este o veste bună pentru sportiva noastră, care își poate consolida poziția a doua mondială.

Anul trecut, Sharapova a ajuns până în turul 4 la US Open, astfel că va pierde 240 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep a ajuns până în turul 3, astfel că are de apărat 130 de puncte.

Cum arată clasamentul LIVE WTA înainte de startul US Open:

1. Serena Williams - 10731 puncte

2. Simona Halep - 6010 p

3. Maria Sharapova - 5806 p

4. Petra Kvitova - 5245 p

5. Lucie Safarova - 3815 p

Sursa: dolce-sport.ro 

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Intr-adevar,este o veste foarte buna :)

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Daca ajunge in finala Simona, acolo o va astepta deja Serena. :))

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Hopa .. YEEE poate o sa fim pe locu 1 numa 1 yaaaa

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Daca ajunge in finala Simona, acolo o va astepta deja Serena. :))
Asta e clar.
Nu prea cred ca o va intrece prea curand Simona pe Serena, cred ca va ramane pe 2 un timp pana vine tare din spate Sharapova.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Yay o veste buna Simona sa fie pe locul 1 xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal