Author Topic:  Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti  (Read 809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti
« on: 02 September 2015, 09:09:56 »

[Skilled News] Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti [Skilled News]

Dacă v-aţi făcut un obicei din a merge cu bicicleta şi nu vă încântă deloc liniştea, aveţi nevoie de o boxă portabilă precum nou Scosche BoomBootle+.

Bicicliştii care îşi doresc cu ardoare să asculte muzică în deplasare, nu au foarte multe opţiuni ce le sunt dedicate în exclusivitate. Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că orice pereche de căşti vă poate asigura necesarul de zgomot, este nerecomandat să mergeţi cu căşti în urechi din pricina riscului de accidente care creşte semnificativ în astfel de circumstanţe.

Pentru asta s-a inventat Scosche BoomBottle+, a doua generaţie a unei boxe care, deşi funcţionează şi pe birou, se integrează perfect în spaţiul de la bicicletă în care în mod obişnuit v-aţi pune sticla de apă. Din păcate, pentru a o folosi va trebui să renunţaţi complet la sticla respectivă de apă sau să o puneţi în ghiozdan.

În ceea ce priveşte specificaţiile, aceasta nu este o boxă Bluetooth ca oricare alta. La interior ascunde un acumulator de 6000 mAh care, pe lângă faptul că vă oferă o audiţie neîntreruptă de până la 15 ore, funcţionează şi ca o baterie externă pe care o puteţi folosi pentru a vă alimenta cu energie electrică smartphone-ul sau tableta în condiţii de urgenţă. În plus, pentru că nu veţi călători tot timpul doar pe vreme senină, ascultându-vă prin Bluetooth muzica de pe telefon, Scosche BoomBottle+ este rezistentă la apă şi praf, iar dacă aveţi două boxe Scosche BoomBottle+ le puteţi interconecta pe wireless pentru a crea o experienţă stereo autentică.

Din câte se pare, nici calitatea audio nu este de neglijat, deşi nu vine cu un preţ infim. Pentru a pune mâna pe una, puteţi apela la website-ul Scosche, unde veţi putea investi 180 de dolari în propria voastră boxă Bluetooth pentru bicicletă.

Sursa: playtech.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Re: Scosche BoomBottle+ este boxa perfectă pentru biciclişti
« Reply #1 on: 02 September 2015, 17:03:14 »
wow arata bine vreau si eu una :X.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
« Reply #2 on: 02 September 2015, 18:02:42 »
Interesant :-? Rezista foarte mult comparabil cu multe alte molozuri . Chiar tare xD

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #3 on: 03 September 2015, 21:37:28 »
e faina daca nu mergi cu viteza si vin tiganii si ti-o fura...

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
« Reply #4 on: 03 September 2015, 21:49:20 »
Mi-ar fi buna una de asta :)) mai ales cum ma duc peste tot cu bike-ul + particip si la concursuri sa ascult si eu cv muzica :)) poate asa nu o sa mi se umfle muschii de 3 ori cat sunt defapt. Desii nu prea cred ca rezista asa mult prin locurile si traseurile concursurilor :)). Faza naspa ca nu mai poti avea sticla ceea ce intr-un concurs e cam pe primul loc pentru ca ai nevoie daca ai avansat in cursa :)). Ar trebui sa se faca 2 locuri unu pentru boxa si unul pentru sticla gen unul mai sus si unul mai jos. Depinde si de bicicleta daca e una de la 'Merida' nu are rost sa strici minunatie de bicicleta cam ( 50 de mil minim de pret ) :)) So..
« Last Edit: 03 September 2015, 21:52:52 by FaLLenGirL »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #5 on: 04 September 2015, 15:33:38 »
Faina boxa. :)) Sa asculte si biciclisti muzica.

Intrebare: Are bass boxa asta?

Offline BlackEagle.

• Ăla de pe samp.
  • High-Roller
  • *
  • Co-Fondator România Național Trucking
  • Real Name: Patrik
« Reply #6 on: 04 September 2015, 15:41:16 »
Faină boxă , aş vrea şi eu una , aşa când mă duc la antrenament ascult muzică -_- =))

Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal