Author Topic: EXTERN Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua?  (Read 1026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DiFUSe

• Full Member
  • *
  • Viata este o umbra trecatoare.
  • Real Name: Marian
  • Steam ID: Nope
EXTERN Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua?
« on: 03 September 2015, 15:46:33 »

[Skilled News]  Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua?[Skilled News]

Al Ittihad si Sanmartean sunt aproape de despartire. E doar o chestiune de timp acum, iar un apropiat al clubului arab anunta ca "Sanmartean deja a ajuns la un acord cu un club din Romania".Surpriza uriasa vine abia acum: poate clubul respectiv nu este Steaua. Adrian Porumboiu a comentat aceasta ipoteza si sustine ca Steaua, in acest moment, nu i-ar putea plati salariul. Din Romania, cu exceptia Stelei, o singura echipa mai are imaginea unui club profesionist: Astra.
"Eu nu cred ca Sanmartean se va desparti de Al Ittihad. Daca vine in Romania, un an de zile poate juca la nivel inalt."

"Sanmartean are un nivel de salarizare destul de mare... Astra si Steaua sunt singurele care joaca intr-un campionat profesionist. Restul e Daciada, cu primarii si Consilii Judetene. Sanmartean nu ar avea o motivatie serioasa. I-as recomanda sa gaseasca un club in Europa pe masura lui. El stie mai bine ce are de facut si isi cunoaste interesul", a declarat Porumboiu la Sport.ro.
 Porumboiu spune ca Sanmartean poate fi cheia Romaniei in meciul de la Budapesta cu Ungaria:
"Trebuie sa batem in Ungaria. Am mare incredere in Tata Puiu ca va gasi tactica cea mai nimerita si inspirata ca, daca nu castigam, sa nu pierdem. Tactica de asteptare, ce conteaza cum ai jucat?"

"Totul va depinde de jocul lui Sanmartean. Daca el e intr-o zi buna, va fi ce a fost Hagi acum multi ani cu Ungaria. Fotbalist de fotbalist e Sanmartean, sa nu se supere ceilalti pe mine."

"Tata Puiu e destul de precaut si nu risca sa joace cu Budescu si Sanmartean. Daca ar fi dupa mine ar putea juca cei doi. Daca nu ar merge unul, merge celalalt. Pot sa te ameteasca la talentul lor"

Sursa:  sport.ro
« Last Edit: 03 September 2015, 15:47:52 by DarkSide »

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Re: Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua?
« Reply #1 on: 03 September 2015, 19:25:54 »
Sincer, nici eu nu-l mai vad pe Sanmartean jucand la Steaua. Pur si simplu nu mai este demn de o echipa de anvergura Stelei.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #2 on: 03 September 2015, 19:35:17 »
Sincer, nici eu nu-l mai vad pe Sanmartean jucand la Steaua. Pur si simplu nu mai este demn de o echipa de anvergura Stelei.
FCSB nu e demna de un jucator ca Sanmartean . Daca era asa valoros ii plateau salariul si nu il dadeau pe 350k.

De ce sa revina in Romania ? Szukala de ce nu a venit ? Keseru ? Pentru bani . Ciobanul nu plateste salarii mari . O , stai , ba da . Ii da lui Tade , Chipciu care sunt niste ratati .

La Astra ar reveni ca ultima optiune in caz ca nu are vreo oferta si e disperat sa joace si sa incaseze . Eu nu l-as mai vedea pe Sanmartean in Romania . Ar merge la turci , arabi .

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #3 on: 04 September 2015, 11:05:24 »
FCSB nu e demna de un jucator ca Sanmartean . Daca era asa valoros ii plateau salariul si nu il dadeau pe 350k.

De ce sa revina in Romania ? Szukala de ce nu a venit ? Keseru ? Pentru bani . Ciobanul nu plateste salarii mari . O , stai , ba da . Ii da lui Tade , Chipciu care sunt niste ratati .

La Astra ar reveni ca ultima optiune in caz ca nu are vreo oferta si e disperat sa joace si sa incaseze . Eu nu l-as mai vedea pe Sanmartean in Romania . Ar merge la turci , arabi .
Sanmartean nu mai are ce cauta in Romania...El vrea bani,bani multi :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #4 on: 04 September 2015, 12:37:18 »
Sanmartean nu mai are ce cauta in Romania...El vrea bani,bani multi :D
Pai si nu merita ? La fel vrea si Tanase , dar daca nu poate .

E un jucator unic Lucian . A fost macinat de accidentari .

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
« Reply #5 on: 07 September 2015, 01:19:09 »
Pacat ca nu la steaua .. Meh e bun omul ..

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal