Author Topic:  O sursă din China confirmă faptul că iPhone 6s vine cu 2 GB RAM și cu un ..  (Read 758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] O sursă din China confirmă faptul că iPhone 6s vine cu 2 GB RAM și cu un procesor quad-core Apple A9[Skilled News]

În cadrul conferinței Apple din data de 9 septembrie, aflam că noul procesor A9 regăsit pe smartphone-urile iPhone 6s și 6s Plus oferă acum cu până 1.8 ori mai multă performanță comparativ cu chip-ul regăsit pe versiunile de anul trecut. Totuși, ca de fiecare dată, Apple “uită” să menționeze și câtă memorie RAM aduc noile modele.

Cât despre procesor, aflăm că Apple A9 este un modul de tip quad-core dezvoltat pe o arhitectură similară big.LITTLE prin care două nuclee funcționează la o frecvență mai mare de 1.7 GHz, în timp ce celelalte două vor fi tactate la 1.2 GHz. În ciuda acestor adăugări, iPhone 6s va sosi cu o baterie de doar 1715 mAh, unitate ce pare extrem de mică la prima vedere.

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
E smecher iphone-u.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
iPhone vreau si eu 2gb eu zic ca e destul.

Offline ExMan

• Senior
  • *
  • Real Name: Iulian
iPhone vreau si eu 2gb eu zic ca e destul.
2gb si procesor ceva de genu gasesti si la flagship-urile de prin 2013 (HTC One m7 spre exemplu).
On: Nu-mi place cum arata.
E ca si cum ai da o caruta de bani pe un ceas scump care arata ora la fel de bine ca si celelalte ceasuri mai ieftine. Dar mna, cine isi permite, isi permite :)

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
E mai mult lucrat la software . Dar au rusit sa faca un telefon foarte bun .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal