Author Topic: INTERN Iordănescu se lasă greu. Condiţia pusă de Tata Puiu pentru a continua la ...  (Read 787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News]Iordănescu se lasă greu. Condiţia pusă de Tata Puiu pentru a continua la naţională şi ce giganţi ai fotbalului european ne-ar putea deveni adversari în amicale [Skilled News]

Anghel Iordănescu, omul cu care naţionala s-a calificat la Campionatul European din Franţa, competiţie cu 24 de echipe, nu a luat o hotărâre în privinţa contractului său de antrenor pe banca primei reprezentative. Într-o intervenţie la DolceSport, Tata Puiu a dezvăluit că ar dori ca naţionala să beneficieze de şase partide amicale până la debutul turneului din Franţa.

"Cred că va trebui să mai aşteptaţi, mai sunt nişte lucruri de pus la punct pentru semnarea noului contract. Probabil într-o perioadă relativ scurtă se va cunoaşte situaţia. Nu uitaţi! Una este ceea ce doreşte domnul preşedinte, alta este ce va vota Comitetul Executiv. I-am spus domnului Burleanu că naţionala ar avea nevoie de şase meciuri de pregătire până la startul Campionatului European. Dacă mă întrebaţi adversarii, am spus că îmi doresc cele mai bune cinci, şase echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia... iar cu Italia deja s-a rezolvat", a spus Iordănescu la DolceSport. Tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului European va avea loc la Paris, pe 12 decembrie.

CLASAMENT GRUPA F preliminarii EURO 2016

GRUPA F - EURO 2016
LocTarăPct.
1Irlanda de Nord21
2România20
3Ungaria16
4Finlanda12
5Insulele Feroe6
6Grecia6
[/b]

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Nationala Romaniei trebuie sa-si testeze limitele cu cele mai puternice echipe din Europa inaintea turneului final din 2016. Astfel vom stii care e adevarata valoare a Nationalei. Oricum, Iordanescu trebuie sa schimbe cate ceva la lot, fiindca, dupa cum bine stim cu totii, jucatorii care ne reprezinta la acest moment nu sunt cei mai straluciti. Aici e strict vina selectionerului, dupa parerea mea.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal