Author Topic:  Parere personala despre evenimentul "Colectiv"  (Read 10398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Parere personala despre evenimentul "Colectiv"
« on: 01 November 2015, 11:31:15 »
Salut .
Dupa cum stiti si voi faimosul club Colectiv in seara de 30-10-2015 a avut un eveniment nu neplăcut, ci foarte neplăcut .
Romania astfel demonstrând lipsuri la partea de petreceri si la partea de spitale .. Daca era ceva mai grav unde ne tratam ?
Am vazut o droaie de lume cu imagini negre la pofilul de pe facebook, cu dungulite si altele .
Cu ce ajuta dungulița ta ? Cu nimic, dar ai pus-o în semn de respect .

Si mai apoi apar desteptii romaniei cu tot felul de mesaje cu totul pe langa subiect gen :

Pai frate ce legatura are genul muzical cu ce sa intamplat ?
Si romania continua sa arete inteligenta :

La ce sa iți răspundă frate ? Tu crezi ca oameni aceea mai stau pe Facebook ?
Si dacă stau fix de tine mai au timp acum .
Sunt probleme mult mai mari de discutat, nu inconvenienta ta .

666 ??
Halloween ? Hai nu, serios ? Pai daca nu te-a interesat ca de fapt Halloween-ul este pe data de 31.10.2015, iar evenimentul sa produs pe data de 30.10.2015 .
Ce legatura are de fapt Halloween-ul cu evenimentul ??????
"Este o sarbatoare neacceptata de Dumnezeu" - Ai vorbit tu cu el nu ?
Trupa se numea "Goodbye to Gravity" si cu ce influenteaza numele ? Daca canta Nicolae Guta ce semnifica ?
11-3-6 ? > 11-3-6 = 2 (Si acum legătura cu cei 2 membri ..?)
Toata lumea injura, in loc sa faca altceva lor le arde de injurat .. Sa fim seriosi ..

"numarul diavolului" ha ha ha si 123 ce este ?

Piesa : B.U.G. Mafia - Fara Cuvinte (feat. Loredana)
Pentru cel care nu a cunoscut de fapt numele si creatorul -_-
Pai frate asta se refera la indiferenta noastra de romani .
Eveniment vazut de mine pe data de 30.10.2015 ora ~17:00
Un roman foarte bun la suflet a ingaduit sa se ia de un baiat relaxat . Sa zicem asa << Atacator = X >>  << Atacat = Y >>
X sare pe Y il calca in picioareil bate de il rupe (in tren) trenul imbaxit in aer irespirabil si plin de oameni . GHICI !
NIMENI ! NIMENI NIMENI nu sare ? DA NIMENI ! Nimeni nu zice nimic doar un om sustine si intretine atmosfera uraland ca la el in satra sa ii dea !?
Absolut nimeni nu sa bagat sora lui plangea in hohote langa mine, el zacea plin de sange pe fata si bastanu de X trebuia sa coboare, un mafiot de 100+ KG cu tigara in gura(interzis in tren) radea de saracu Y si il ameninta ca daca se ridica il omoara . Frumos sa nu intervii si mai frumos ca nimeni nu era interesat ..
Este normal ? Da este in Romania  .
Altceva ?
Nu a fost o constelație cu 666 si Halloween-ul 666 sa fim maturi -_- .. A fost un accident care a creat ceva ce a marcat foarte multi oameni .. semeni de ai noștri de 15-29 de ani acum zac pe patul de spital ..
Si noi facem adunări și scăderi care sa demonstreze "mana dracului" .
In Colectiv se juca lumea cu focul din 2014 .. Erau probleme si cu instalația electica pe acolo .. Asa ca nu mai ziceti "vai 666 si halloween" nu exista legatura -_- .
Felicitari celor care chiar tin la Doliu National se vede ca majoritatea posturilor TV sau facut alb-negru logo-ul susținând doliul .
Imi pare sincer rau ca sunt pierderi omenesti mai ales copii nevinovati care au fosta calcati in picioare ..
Ma bucur ca Romania sa mobilizat si sunt rezerve mari de sange acum . :-bd

Aceasta este o parere personala legata de ceea ce sam vazut si am aflat despre Romania si Colectiv .
Pace !
« Last Edit: 01 November 2015, 12:27:33 by SZ|AroWnD »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Re: Parere personala despre evenimentul "Colectiv"
« Reply #1 on: 01 November 2015, 11:36:41 »
Quote from:  Arownd
Cu ce ajuta dungulița ta ? Cu nimic, dar ai pus-o în semn de respect .
Pai asta e si idea. Uni nu pot face altceva decat sa isi arate respectul fata de victimile tragediei.

Avem pareri asemanatoare, si eu cred ca acest accident nu are treaba cu Halloweenul.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #2 on: 01 November 2015, 12:06:42 »
Un incident nefericit, intr-adevar... Tocmai ce am vazut pe Facebook un comentariu revoltator, cel putin pentru mine. Persoana respectiva a zis ca nu pricepe de ce ne tot vaitam pe seama acestei catastrofe. Cum sa nu te vaiti? Dar n-am spus nimic... Intotdeauna trebuie sa existe astfel de persoane la evenimentele tragice.

Va mai amintiti de cazul Giulesti? Sper sa nu se ajunga din nou ca vinovatii sa fie stabiliti dupa doi ani.
Iar acest tragic eveniment nu trebuie sa dispara pur si simplu. Ar fi inadmisibil. Asa ceva nu s-a mai intamplat de 25 de ani, de la Revolutie.

Vinovatul principal este sistemul, care e unul profund corupt. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone (sau cum il cheama) a declarat ca nu el a dat autorizatia de functionare a clubului. Asta spun si cei de la ISU. Pe cine sa credem? Cine e vinovat pana la urma? Dar asa e dintotdeauna... Sper ca justitia sa actioneze eficient si transparent in acest caz si sa nu asteptam ani sa aflam cine e adevaratul vinovat. Evident, vinovatii directi sunt administratorii clubului, asta e cert. E inadmisibil ce se intampla intr-o tara membra UE. Tin de functiile alea de parca ar fi aur. De fapt asta si este. In aceste zile, o delegatie de parlamentari germani a efectuat o vizita in Romania. Acestia au declarat ca refuza sa se intalneasca cu V. Viorel Ponta, pe motiv ca este CORUPT. Ni se intoarce spatele. Asa am putut ajunge, fiindca unii insi au interese strict personale. In fine, intram in alta discutie.

Dupa parerea mea, ar fi bine sa asteptam ca cele 3 zile de doliu sa treaca si abia dupa sa discutam subiectul pe larg, din punct de vedere legal. Sa-i lasam pe cei indurerati sa-si planga copiii si nu numai.

Dupa cum am mai spus, am un simtamant ciudat, fiindca sunt contemporan cu acest tragic eveniment.

Pe final, am o intrebare de pus politicienilor: cand o sa ne invatam minte? Trebuie sa moara zeci de oameni sa se actioneze? E total gresit ceea ce faceti. Intr-o zi, poporul nu va mai suporta toate greselile voastre si se va rascula. De ce nu? Insa, medicii si pompierii merita toate aplauzele pentru toate eforturile depuse. Ei sunt adevaratii eroi. Insusi Guvernul este las, sa o spunem drept. Degeaba insa, nu se rezolva nimic cu demisii.

Daca mai am ceva de spus, voi interveni din nou, cu siguranta.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline #Master.

• Senior
  • *
  • Low Society
  • Real Name: Mosu
« Reply #3 on: 01 November 2015, 12:28:58 »
Halloweenul e o sarbatoare cu costume care se rezuma doar la a dansa si a bea ceva si nimic mai mult, parerea mea, nu cred ca este cum spun altii "o sarbatoare satanica" pentru ca inainte de a se produce acest accident au mai fost halloweenuri si nu am auzit pe nimeni sa zica asa ceva. In rest, respect pentru cei care au reusit sa-i salveze si pe altii si condoleante celor care au murit.
"Romania National Trucking, este mai mult decat un simplu server, noi suntem uniti, ca o familie, si uniti o sa fim mereu .."

Offline TheQ1337

• Full Member
  • *
  • Don't be an idiot , be a drifter !
  • Real Name: Teddy Bear
  • Steam ID: TheqsHere
« Reply #4 on: 01 November 2015, 13:08:41 »
OAMENILOR!

NU A FOST PARTY DE HALLOWEEN!!!!!!!
A FOST DOAR CONCERT LA LANSAREA UNUI NOU ALBUM!!!!

INCETATI CU INSINUARILE ASTEA DE CACAT DESPRE HALLOWEEN!

Offline CrystalMD

• Senior
  • *
  • Pățăști.
  • Real Name: George
  • Steam ID: CrystalMD
« Reply #5 on: 01 November 2015, 13:10:10 »
Momentul acela cand nu citesti mai nimic din topic(doar tiltu) si te uiti doar la poze.
RIP.

Follow me on Tumblr!

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
« Reply #6 on: 01 November 2015, 13:24:28 »
Eu nu inteleg de ce mai insistati pe partea spirituala a acestui tragic incident. Banuiesc ca majoritatea oamenilor au inteles ce ati avut de spus.
V-as ruga, daca se poate, sa insistam pe partea morala si legala, daca se poate spune asa.
Dupa parerea mea, acest eveniment a fost un nou semnal la adresa autoritatilor. Asta e cert. Daca nu se va schimba nimic dupa acest incident nici de data asta, va urma un alt incident, de proportii mult mai mari. Totusi, speram sa nu se mai intample astfel de incidente.

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a fost la clubul Colectiv astazi. Acest gest este de respectat, dar si reactia personalitatilor politice din Marea Britanie, Rusia (si aceasta tara e in doliu ), Germania, Republica Moldova si multe alte tari este de respectat. Chiar si reactia Presedintelui C.E., Jean-Claude Juncker e de admirat.
« Last Edit: 01 November 2015, 13:25:47 by ActiON_ »

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #7 on: 01 November 2015, 13:25:56 »
Action, probabil te refereai la un comentariu de a lui Zmenta?
Ideea sta in felul urmator, daca da un cutremur mare peste noi, NOI NU AVEM NICIO SANSA DE SUPRAVIETUIRE!
Pana acum atat de multi au urlat ca nu sunt spitale, dar biserici o gramada, totusi i-a pasat cuiva?! NU!
Am lasat un topic la viata reala, acolo scrie in detaliu ce a vazut o asistenta care a mers pe teren sa vada care e situatia, ideea e ca a trebuit sa moara 27 de persoane ca sa constientizeze o tara intreaga ca majoritatea bagau in biserici banii nu in spitale.
E revoltator sa vezi ca parca am trai cu 2-3 secole in urma, intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana, toti se plangeau de cadrul medica( ca erau prea putini) pai in scoli de ce nu invatam sa putem oferi primul ajutor? E nevoie sa faci voluntariat pentru asta, si stiti ce? Eu am aplicat pentru voluntar, inca astept sa incep cursurile si totusi nimeni nu le incepe, e stupid ca cei de sus de vaita dar nu iau atitudine, in loc de cursuri de prim ajutor, facem desen sau muzica sau educatie tehnologica sau orice altceva, numai ce ne trebuie nu.

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
« Reply #8 on: 01 November 2015, 13:33:52 »
Eu nu inteleg de ce mai insistati pe partea spirituala a acestui tragic incident. Banuiesc ca majoritatea oamenilor au inteles ce ati avut de spus.
V-as ruga, daca se poate, sa insistam pe partea morala si legala, daca se poate spune asa.
Dupa parerea mea, acest eveniment a fost un nou semnal la adresa autoritatilor. Asta e cert. Daca nu se va schimba nimic dupa acest incident nici de data asta, va urma un alt incident, de proportii mult mai mari. Totusi, speram sa nu se mai intample astfel de incidente.

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a fost la clubul Colectiv astazi. Acest gest este de respectat, dar si reactia personalitatilor politice din Marea Britanie, Rusia (si aceasta tara e in doliu ), Germania, Republica Moldova si multe alte tari este de respectat. Chiar si reactia Presedintelui C.E., Jean-Claude Juncker e de admirat.
Eh, doar stii bine ca nimic nu se va schimba. Este ceva pe moment. :-j

Ideea sta in felul urmator, daca da un cutremur mare peste noi, NOI NU AVEM NICIO SANSA DE SUPRAVIETUIRE!
Pana acum atat de multi au urlat ca nu sunt spitale, dar biserici o gramada, totusi i-a pasat cuiva?! NU!
Am lasat un topic la viata reala, acolo scrie in detaliu ce a vazut o asistenta care a mers pe teren sa vada care e situatia, ideea e ca a trebuit sa moara 27 de persoane ca sa constientizeze o tara intreaga ca majoritatea bagau in biserici banii nu in spitale.
E revoltator sa vezi ca parca am trai cu 2-3 secole in urma, intr-o tara care face parte din Uniunea Europeana, toti se plangeau de cadrul medica( ca erau prea putini) pai in scoli de ce nu invatam sa putem oferi primul ajutor? E nevoie sa faci voluntariat pentru asta, si stiti ce? Eu am aplicat pentru voluntar, inca astept sa incep cursurile si totusi nimeni nu le incepe, e stupid ca cei de sus de vaita dar nu iau atitudine, in loc de cursuri de prim ajutor, facem desen sau muzica sau educatie tehnologica sau orice altceva, numai ce ne trebuie nu.
Este dureros sa vezi ca tarile vecine sunt mai avansate ca noi. S-au bagat bani in biserici, nu in spitale. Nu ca nu ar trebui biserici, dar sunt prea multe. O biserica pe oras e de ajuns/una pe comuna era de ajuns. In comuna in care locuiesc sunt vreo 3 biserici.  :| Vai, sa nu se oboseasca babele. xD Cum am auzit, " Ar trebui sa bagam raniti in biserici " sau ceva de genu. Da. Asa ar trebui. Toti medici au plecat in strainatate, bine ca vin popi. Biserica din Romania are FOARTE multi bani, si nu ii folosesc in scopuri nobile. Ma rog, asta e alta treaba. In final, vreau sa spun ca, nu cred ca schimbarea va veni. Romania va ramane la fel de corupta ca pana acum.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #9 on: 01 November 2015, 13:51:10 »
Ideea e ca ieri am avut gala voluntariatului de la asociatia une activez, ei bine, azi dimineata cand citeam ziarele am fost indignata sa vad ca asociatia trebuia sa operasca gala, sa trimita toate oficialitatile acasa, de la actori la primar la sefi de consilii, directori si de asemenea voluntari, fiindca nu se cuvenea, totul a fost discret si n-a fost un ton de fericire imensa, si totusi s-a criticat dur. Toti dam vina pe ambulanta, politie s.a.m.d. dar nimeni nu se gandeste ca au fost dati afara atatia oameni de la locul lor de munca, fiindca nu aveau cu ce sa ii plateasca, da? Biserica are multi bani, dar de la cine are biserica asa de multi bani? Cand e vorba de o fapta de binefacere nu cred ca aud ca mergeti la spital sa dati pomana la aia care is in spital vai de steaua lor unii din ei, batrani cu pensie mica care de abia au ce manca, copii care se chinuie de pe o zi pe alta in spital cu mancarea infecta de acolo, am fost in spital, stiu ce inseamna, e deplorabil, iar spitalul din orasul meu e cel mai mare din tot judetul, e dezamagitor sa stii ca n-ai cum sa iti iubesti tara cand vezi ca nu poti sa o schimbi.
Cat despre cei morti acolo, sa fim sinceri, club le trebuie copiilor de 15-16 ani? Ce zona e aia ma? Isi bat joc de noi, era ceva intre blocuri, aia era de club? Plang parintii copiilor mici? De ce?! Ei i-au lasat, asta e neglijenta, ce parinte normal si-ar lasa copilul minor intr-un loc care se vedea clar ca nu e sigur. Pai daca nu mureai in club puteai muri pe strada noaptea atacat de un nebun. Nu inteleg de ce unii prefera sa iasa noaptea in club, in primul rand daca nu stii sa te bati, nu esti cu o gasca mare si nu esti destul de mare, esti vulnerabil in fata celorlalti, ai o zi intreaga cand poti iesi si sa te plimbi, fix noaptea in club mai trebuie, nu esti smecher daca nu te duci in club, sincer, sper sa fie invatatura de minte pentru parintii care isi las copiii sa plece cu zilele de acasa. Democratie in casa, dar si responsabilitate, acum nu mai e ce e pe vremea lui Ceausescu, da, era mai rau, dar stiai ca mergi in siguranta pe strada, ca nu iti pune nimeni la gat cutitul la colt de strada.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
« Reply #10 on: 01 November 2015, 14:09:50 »
Pai asta e si idea. Uni nu pot face altceva decat sa isi arate respectul fata de victimile tragediei.

Avem pareri asemanatoare, si eu cred ca acest accident nu are treaba cu Halloweenul.
Nu prea am ce comenta -_-

Un incident nefericit, intr-adevar... Tocmai ce am vazut pe Facebook un comentariu revoltator, cel putin pentru mine. Persoana respectiva a zis ca nu pricepe de ce ne tot vaitam pe seama acestei catastrofe. Cum sa nu te vaiti? Dar n-am spus nimic... Intotdeauna trebuie sa existe astfel de persoane la evenimentele tragice.

Va mai amintiti de cazul Giulesti? Sper sa nu se ajunga din nou ca vinovatii sa fie stabiliti dupa doi ani.
Iar acest tragic eveniment nu trebuie sa dispara pur si simplu. Ar fi inadmisibil. Asa ceva nu s-a mai intamplat de 25 de ani, de la Revolutie.

Vinovatul principal este sistemul, care e unul profund corupt. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone (sau cum il cheama) a declarat ca nu el a dat autorizatia de functionare a clubului. Asta spun si cei de la ISU. Pe cine sa credem? Cine e vinovat pana la urma? Dar asa e dintotdeauna... Sper ca justitia sa actioneze eficient si transparent in acest caz si sa nu asteptam ani sa aflam cine e adevaratul vinovat. Evident, vinovatii directi sunt administratorii clubului, asta e cert. E inadmisibil ce se intampla intr-o tara membra UE. Tin de functiile alea de parca ar fi aur. De fapt asta si este. In aceste zile, o delegatie de parlamentari germani a efectuat o vizita in Romania. Acestia au declarat ca refuza sa se intalneasca cu V. Viorel Ponta, pe motiv ca este CORUPT. Ni se intoarce spatele. Asa am putut ajunge, fiindca unii insi au interese strict personale. In fine, intram in alta discutie.

Dupa parerea mea, ar fi bine sa asteptam ca cele 3 zile de doliu sa treaca si abia dupa sa discutam subiectul pe larg, din punct de vedere legal. Sa-i lasam pe cei indurerati sa-si planga copiii si nu numai.

Dupa cum am mai spus, am un simtamant ciudat, fiindca sunt contemporan cu acest tragic eveniment.

Pe final, am o intrebare de pus politicienilor: cand o sa ne invatam minte? Trebuie sa moara zeci de oameni sa se actioneze? E total gresit ceea ce faceti. Intr-o zi, poporul nu va mai suporta toate greselile voastre si se va rascula. De ce nu? Insa, medicii si pompierii merita toate aplauzele pentru toate eforturile depuse. Ei sunt adevaratii eroi. Insusi Guvernul este las, sa o spunem drept. Degeaba insa, nu se rezolva nimic cu demisii.

Daca mai am ceva de spus, voi interveni din nou, cu siguranta.
Intrebarea ta este buna cand ?
Nu se stie inca temporar gandirea noastra pluteste ..
Romania e o tara de jegma care nu stie decat sa scoata profit si sa faca bine doar pentru sine .. Nu ne pasa de ceilalti si daca ne pasa de unele persoane foarte putin .. trebuie sa pateasca ceva tragic ca sa ne pese .. Si ghici ce nici atunci nu ne pasa ..
Comentariul lui Zmenta e o aluzie foarte buna pana la sfarsitul lui unde totul se duce pe apa sambetei ..
Ce facem noi ? Stam cu mainile in solduri asteptam profit uitati-va cat respect este in strainatate .. Imi este scarba sa ma duc intr-un pub ca mi se face rau ca nu pot respira este numai fum .. intr-un bar numai betivi alcolisti si bataie .. Intr-un tren plim de betivi care put si ahhh x( .. Numai mizerie pe marginea drumului .. numai promisiuni neindeplinite .. Numai rusine .. era un strain in fata mea si imi era rusine de ceea ce vad in propria-mi tara .. Imi era rusine sa ma mai uit in ochii lui .. De ce ?
Nimeni nu ia atitudine sa se faca curatenie sa se faca amenajari .. doar stam si aruncam cojiile de seminte pe jos cu berea in mana si cu tigarea in parc .. De cad si frunzile la copaci vara ..
Iti este jena sa mergi cu un mijloc public de transport ca pe langa miros, imbulzeala, inghesuia, furt .. dai si de o intarziere de 1 ora, dai se de oameni care doar isi bat joc uni de alti .
Pe langa frumusetiile noastre avem gunoaiele de tarani care doar isi bat joc ..
Ma uitam si chiar as vrea sa merg cu cativa colegi in toate clasele sa vad ce se intampla in timpul pauzelor la un nivel mai slab de educatie .. sa vad .. cum se vat copii .. intre ei .. cum isi bat jocu uni de altii doar pentru  amuzament de sine .. Jenant ..

Halloweenul e o sarbatoare cu costume care se rezuma doar la a dansa si a bea ceva si nimic mai mult, parerea mea, nu cred ca este cum spun altii "o sarbatoare satanica" pentru ca inainte de a se produce acest accident au mai fost halloweenuri si nu am auzit pe nimeni sa zica asa ceva. In rest, respect pentru cei care au reusit sa-i salveze si pe altii si condoleante celor care au murit.

Nici macar nu a fost seara de halloween sunt aberatiile care incep sa apara doar ca scop sa nu ne petrecem o seara ... o sarbatoare imprumutata la care inca se lucreaza ..

OAMENILOR!

NU A FOST PARTY DE HALLOWEEN!!!!!!!
A FOST DOAR CONCERT LA LANSAREA UNUI NOU ALBUM!!!!

INCETATI CU INSINUARILE ASTEA DE CACAT DESPRE HALLOWEEN!
Tu ai citit macar primul rand ?

Momentul acela cand nu citesti mai nimic din topic(doar tiltu) si te uiti doar la poze.
RIP.
-_- :D

Frate noi ne luptam intre noi . De ce ?
Ca asa este mai bine asa ne manifestam dragostea fata de altul .. Daca vedem un om pe jos care incearca sa se ridice noi il impingem ca sa aratam ca suntem "smekeri" << da cu k ca asa scrie romanul >>

Raylisse du-te si intreaba 50 de oameni asta : "Doriți impozitarea bisericilor ?" 90% o sa raspunda cu "Nu"
De ce ? Oameni nu stiu ca bisericiile primesc bani de la stat donatii de mii de euro ...
Casele preotilor sunt mai mari ca bisericilor .. Cine a prins o parohie buna are milioane de euro .. Este bogat si face ce vrea el .
Nu ai cum sa supravietuiesti in Romania ... De ce ?
Esti pe cont propriu ..
Si familile se destrama din cauza profitului .
Eh, doar stii bine ca nimic nu se va schimba. Este ceva pe moment. :-j
Este dureros sa vezi ca tarile vecine sunt mai avansate ca noi. S-au bagat bani in biserici, nu in spitale. Nu ca nu ar trebui biserici, dar sunt prea multe. O biserica pe oras e de ajuns/una pe comuna era de ajuns. In comuna in care locuiesc sunt vreo 3 biserici.  :| Vai, sa nu se oboseasca babele. xD Cum am auzit, " Ar trebui sa bagam raniti in biserici " sau ceva de genu. Da. Asa ar trebui. Toti medici au plecat in strainatate, bine ca vin popi. Biserica din Romania are FOARTE multi bani, si nu ii folosesc in scopuri nobile. Ma rog, asta e alta treaba. In final, vreau sa spun ca, nu cred ca schimbarea va veni. Romania va ramane la fel de corupta ca pana acum.
Ne imbulzim an de an sa dam cu lumanarea si sa lom un foc .. Cu ce scop ?
Sa avem lumina acasa sa zicem ca am fost la sfanta sfintelor si ca vai ce bine ne este acum ..
Cine se zbate acum ore in sir cu opratiile ?
Cine a venit in seara de 30 de acasa doar sa ajute un om sa fie mai bine ?
Cine a stins focul care mistuia tot ?
Cine a incercat sa fie acolo in cel mai scurt timp ?
Sfanta ? Dumnezeu ?
NU ! Medicii, Pompierii, Politia si zecile de voluntari !

Noi oameni buni ! NOI TREBUIE SA FACEM CEVA CA SA FIE MAI BINE NU STATUL ! NOI TREBUIE SA NU NE MAI RADEM DE TOT CACATUL DIN TARA !
Noi trebuie sa iesim sa facem o curatienie , sa lasam violenta atat verbala cat si  fizica, sa mai dam si o mana de ajutor unui sarac, sa donam bani sa faca operatie copii bolnavi nu la BISERICI !
NOI PUTEM FACE ASTA !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #11 on: 01 November 2015, 14:19:52 »
[facebook]https://www.facebook.com/valentin.dragan/posts/10153756553748281[/facebook]

Pacat ca mor astfel de oameni. Romania este putreda rau. Nu am ce zice aici, am vorbit destul cu alti prieteni. Imi pare teribil de rau pentru ce s-a intamplat acolo din cauza unor jeguri. Astazi se pare ca au mai murit 2 sau 3 persoane de la spitale, care se aflau in stare critica. Si sunt convins ca nu se opreste aici totul, persoanele acelea au ars de vii, li s-a topit pielea, ardea parul pe ei, multi au supravietuit, dar inca se afla in stare critica. Daca vor rezista, viata lor va fi complet schimbata, sunt desfigurati.
« Last Edit: 01 November 2015, 14:21:34 by ![]stuntman[]! »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
« Reply #12 on: 01 November 2015, 14:23:04 »
Ai dreptate Arownd. Dar exista o problema. Nu putem face chiar tot noi singuri. Tarile mai mult dezvoltate decat Romania ne privesc foarte urat. Suntem rezultatul unui sistem profund corupt, care se gandeste doar la el, nu si la populatie. UE nu ne ajuta, desi daca ne-ar ajuta, am avea mai multe sanse sa dam coruptia jos, si sa facem loc unui nou stat, sa dam un restart Romaniei, sa o luam de la 0. Ma rog, tineretul gandeste foarte diferit fata de batranii tari, care ne conduc in mod ingrozitor. Pe vremea lui Ceausescu, chiar daca era regim comunist, lumea avea locuri de munca, aveai ce manca, aveai casa, masa, nu duceai lipsuri asa multe. Pur si simplu aveai strictul necesar. Poate daca nu era Revolutia, Romania era in alt stadiu acum. Noi ne-am putea castiga existenta prin turism, dar nu are cine sa se ocupe. Asta e adevarul.
« Last Edit: 01 November 2015, 14:24:05 by Liberty.. »

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
« Reply #13 on: 01 November 2015, 14:53:42 »

Cat credeti ca va mai dura aceasta "luare de seama" ?
Ieri toate posturile numai Colectiv .. azi 2 sau 3 mai ziceau ceva ... Maine nimeni nu va mai stii decat doar familiile indurerate .. Oameni care inca plang ... oamenii care au stat serile in fata spitalelor asteptand macar un semn ca apropriatilor sunt mai bine ..
Oamenii care sufera ..

[facebook]https://www.facebook.com/valentin.dragan/posts/10153756553748281[/facebook]

Pacat ca mor astfel de oameni. Romania este putreda rau. Nu am ce zice aici, am vorbit destul cu alti prieteni. Imi pare teribil de rau pentru ce s-a intamplat acolo din cauza unor jeguri. Astazi se pare ca au mai murit 2 sau 3 persoane de la spitale, care se aflau in stare critica. Si sunt convins ca nu se opreste aici totul, persoanele acelea au ars de vii, li s-a topit pielea, ardea parul pe ei, multi au supravietuit, dar inca se afla in stare critica. Daca vor rezista, viata lor va fi complet schimbata, sunt desfigurati.
Nu stiam de el .. Acest om a facu 2 minuni intr-o seara .. Astea sunt minuni .. A lasat tot pentru a salva viata unui semen .. A fost mai interesat sa faca un bine decat sa fie el bine ! REPECT LUI !

Ai dreptate Arownd. Dar exista o problema. Nu putem face chiar tot noi singuri. Tarile mai mult dezvoltate decat Romania ne privesc foarte urat. Suntem rezultatul unui sistem profund corupt, care se gandeste doar la el, nu si la populatie. UE nu ne ajuta, desi daca ne-ar ajuta, am avea mai multe sanse sa dam coruptia jos, si sa facem loc unui nou stat, sa dam un restart Romaniei, sa o luam de la 0. Ma rog, tineretul gandeste foarte diferit fata de batranii tari, care ne conduc in mod ingrozitor. Pe vremea lui Ceausescu, chiar daca era regim comunist, lumea avea locuri de munca, aveai ce manca, aveai casa, masa, nu duceai lipsuri asa multe. Pur si simplu aveai strictul necesar. Poate daca nu era Revolutia, Romania era in alt stadiu acum. Noi ne-am putea castiga existenta prin turism, dar nu are cine sa se ocupe. Asta e adevarul.
Nu ne mai gandim la cum sa scoatem noi bani .. mai bine ne gandim cum sa mai facem un spital si un centru cu resurse in caz de evenimente de genul .. Daca se prabusa un avion erau 300 de raniti peste 300 .. unde ii duceam ? In toata tara ca nu aveam loc . Spitalele din Bucuresti acum sunt tixite de oameni .. care se zbat pentru o sansa la viata . Oameni care doreau o seara minunata in care sa se simta bine impreuna cu prietena/prietenul .. si sa transformat intr-o seara tragica ..

Comentariul unei batrane de pe Romania TV : "Acest gen muzical este satanic si ceeaza starea de a face rau "
Hai nu zau ? Cati rockeri ai vazut sa faca crime sau sa faca rau semenilor sai ?
Cati cocalari ai vazut cu boxa in mana pe centru inconjurati de o droaie de oameni .. nepasatori ... care aruncau cojile de la seminte pe jos si se luau de persoanele din jur .
Statea intr-o zi pe banca langa o fata necunoscuta au venit 3 tigani langa ea si au inceput sa ii ceara numarul de telefon si sa ii spuna diverse cacaturi .. -_-
Foarte aiurea .. Necivilizat .. 7 ani ? Unora le trebuie 20 si tot degeaba . :-j
Tara unde nu se cere disciplina si civilizatie ci bani si jegmanie ..
Tara unde promovam prostia si  irespectul ..
Tara unde oameni plang de foame si ar da si viata lor pentru o  tigare si o bere :-j .

Asta promovam ..
PROSTIE !! In loc sa ajutam sa isi revina noi ne amuzam si ne facem singuri de ras ! Astea sunt romani  !
Promovam betia si descurajam inteligenta .. promovam nimicul .. Nu facem nimic decat sa radem uni de alti asta facem mereu si mereu si mereu !

"Eram beat si am lovit cateva masini" Pai cum adica pai asta inseamna sa fii bun <3 sa fii mafiot ma pai cum ...
Ce inseamna "a fii mafiot" ?
A pai nu stiu ce sa raspund eu doar spun ...
:-j

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
« Reply #14 on: 01 November 2015, 15:40:32 »
Pana la urma despre ce vorbim? Doar despre biserici si lipsa de spitale? Intr-adevar, aveti mare dreptate, dar aceasta problema reala tainuie de mult timp si nu se face absolut nimic. Si de spitale e nevoie, dar si de biserici. Cateodata, avem nevoie si de alinare sufleteasca, dupa parerea mea, ca un simplu ortodox. In fine...

Din cate bine ati vazut, medicii si pompierii, dar mai ales medicii si-au facut treaba ca la carte. Autoritatiile au fost prompte si pe faza. Ne-am invatat lectia, in ceea ce priveste partea organizatorica in caz de catastrofa. Dar, oamenii nu vor uita trecutul, tot ce a fost inaintea acestei tragedii. Chiar daca e posibil ca legislatia sa sufere anumite modificari (a suferit in trecut de multe alte modificari, dar nu avut efect) de pe urma acestui incendiu, nu se vor schimba mari lucruri. Reglementarea acestei legislatii e importanta, felul in care persoanele abilitate o pun in aplicare, fara spagii sau interese personale. Asta e adevarata problema: CONDUCEREA ROMANIEI, si implicit oamenii care isi urmaresc cu strictele interesele proprii.

In aceste momente are loc un mars al tacerii in Bucuresti, la care participa mii de oameni. Aceasta mobilizare e incredibila. M-as bucura daca ar fi atatia oameni si la proteste... Insa, din nou, exista frica. Sper ca acest accident sa ne dea mai mult de gandit la aceasta latura,

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
« Reply #15 on: 01 November 2015, 18:16:06 »
Atunci vs. Acum

"Avem o surpriza pentru voi la sfarsitul spectacolului .."
La sfarsit. dupa focul de artificii .... "Focul nu era in program .."

(Alin Anastasescu)

Oare el ce va zice ?
Oare el ce va face ?

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
« Reply #16 on: 01 November 2015, 20:25:25 »
« Last Edit: 01 November 2015, 20:26:06 by nofwu »

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline ExMan

• Senior
  • *
  • Real Name: Iulian
« Reply #17 on: 01 November 2015, 20:53:30 »

Zmenta, alt destept...

"Sa ne rugam sa nu se intample ceva mai grav[...]" "M*ie conducatorilor, bisericilor[...]"   <- Cui sa ne rugam?!

Va luati repede de biserici... Tehnic, romanii sunt un popor crestin, care ar trebui sa mearga frecvent la biserica => sunt mai multi crestini, care merg la biserica, decat bolnavi care merg la spital. Eu cred ca de aici se trage numarul mare de biserici si numarul mic de spitale + ca un spital cheltuie la construirea si la intretinerea lui mult mai mult decat o biserica.
 Haideti totusi sa nu 'dam m*ie' bisericii.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
« Reply #18 on: 01 November 2015, 21:13:00 »
Zmenta, alt destept...

"Sa ne rugam sa nu se intample ceva mai grav[...]" "M*ie conducatorilor, bisericilor[...]"   <- Cui sa ne rugam?!

Va luati repede de biserici... Tehnic, romanii sunt un popor crestin, care ar trebui sa mearga frecvent la biserica => sunt mai multi crestini, care merg la biserica, decat bolnavi care merg la spital. Eu cred ca de aici se trage numarul mare de biserici si numarul mic de spitale + ca un spital cheltuie la construirea si la intretinerea lui mult mai mult decat o biserica.
 Haideti totusi sa nu 'dam m*ie' bisericii.

Corect. Si eu voiam sa spun asta. Eu nu stiu cum de s-a ajuns de la un simplu concert metal la biserici. :/ Repet inca o data, autoritatile au actionat prompt, poate neasteptat de bine. De fapt, acest lucru trebuie sa ne fie familiar si normal pentru noi toti.

Ma inlatur putin de la acest subiect, insa nu parasesc complet tema discutiilor.
In urma cu cateva momente, a izbucnit un incendiu dintr-un club din Constanta. Da... Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar toate persoanele au fost evacuate. Nu stiu ce se intampla...

Offline #Master.

• Senior
  • *
  • Low Society
  • Real Name: Mosu
« Reply #19 on: 01 November 2015, 21:54:36 »
Corect. Si eu voiam sa spun asta. Eu nu stiu cum de s-a ajuns de la un simplu concert metal la biserici. :/ Repet inca o data, autoritatile au actionat prompt, poate neasteptat de bine. De fapt, acest lucru trebuie sa ne fie familiar si normal pentru noi toti.

Ma inlatur putin de la acest subiect, insa nu parasesc complet tema discutiilor.
In urma cu cateva momente, a izbucnit un incendiu dintr-un club din Constanta. Da... Din fericire, nu s-au inregistrat victime, iar toate persoanele au fost evacuate. Nu stiu ce se intampla...

Am auzit si eu ca a fost iar ceva incendiu si cine stie ce o sa mai urmeze, ceva nu-i ok, trebuie sa ne pazim spatele si sa ramanem uniti. Am vazut ca sunt multi oameni care doneaza orice, chiar si piele, nu stiu cati ar dona piele..
"Romania National Trucking, este mai mult decat un simplu server, noi suntem uniti, ca o familie, si uniti o sa fim mereu .."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal