Author Topic:  Victor Ponta a demisionat în urma "recomandării" lui Liviu Dragnea  (Read 1483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sssx

• ◄ S E N Z A Ţ I O N A L ►
  • Hero Member
  • *
  • MAK3M3FAD3###

[Skilled News] Victor Ponta a demisionat în urma "recomandării" lui Liviu Dragnea  [Skilled News]

În urma protestelor de amploare de marţi seară, din Capitală, preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o serie de discuţii cu alţi lideri ai partidului, printre care preşedintele executiv Valeriu Zgonea, în care s-ar fi decis ca actuala coaliţie să nu continue într-o formă care să conţină şi formaţiunea lui Gabriel Oprea, UNPR. În urma primelor discuţii, potrivit unor surse social-democrate, Valeriu Zgonea şi-a arătat disponibilitatea de a demisiona din fruntea Camerei Deputaţilor, pentru a transmite un "semnal".

Ulterior, au avut loc şi discuţii cu premierul Victor Ponta, care ar fi fost informat cu privire la hotărârea PSD.

În aceste condiţii, potrivit surselor contactate de MEDIAFAX, Liviu Dragnea i-a "recomandat" lui Victor Ponta să demisioneze, având în vedere că Executivul nu poate fi susţinut în Parlament fără sprijinul UNPR, pe care social-democraţii nu mai vor să mizeze.

O ultimă discuţie a avut loc miercuri dimineaţa, în urma căreia Liviu Dragnea a ieşit public şi a anunţat că premierul Victor Ponta îşi depune mandatul. Social-democraţii au hotărât şi să nu mai negocieze cu UNPR viitoare formule de guvernare.

Sursa: mediafax.ro
« Last Edit: 04 November 2015, 14:39:38 by [SG]LibertY »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Doamne!! Ce imi place sa aud asta! :D Parca nu e real... DAR, daca Ponta, Piedone si Oprea au demisionat, si guvernul a plecat, asta nu inseamna ca coruptia a disparut.

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Bine ca si-au dat demisia am auzit ca din cauza Primarului s-a intamplat asta ca el le-a dat voie sa faca un club acolo si el a vazut ca ceva nu e inregula acolo ..  si tot le-a permis asta .
« Last Edit: 04 November 2015, 15:15:32 by hasweL »

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Felicitari ! Mare realizare pentru Romania .. 3 corupti .

Offline FaLLenGirL

• Spam Machine
  • *
  • Real Name: Cristina
Insfarsit am scapat de lingăul asta. Felicitari lui.. Sper sa scapam de toti care sunt niste corupti mizerabili.

Offline BlackEagle.

• Ăla de pe samp.
  • High-Roller
  • *
  • Co-Fondator România Național Trucking
  • Real Name: Patrik
Felicitari minune ..

Global Moderator - (Primăvară 2016 pana în 24.01.2017)

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Chiar m-a surprins demisia lui Victor Ponta si implicit a Guvernului. Totul a decurs foarte rapid, iar aici ma refer la viteza de reactie a fostului premier in legatura cu protestul de marti seara din Capitala.
Asadar, salut aceasta demisie. Victor Ponta a luat o decizie inteleapta si pana la urma normala. Asta dovedeste faptul ca Romania se afla pe drumul cel bun, al normalitatii.

Dar, nu s-a rezolvat mare chestie cu aceasta demisie. Iar aici intervine un alt ,,factor": oamenii care ies in strada chiar acum. Acestor oameni trebuie sa li se respecte toate revendicarile, iar cea mai mare fiind schimbarea intregii clase politice. Iohannis pare singurul stalp de sustinere a poporului, si de aceea trebuie sa aiba grija ce va face in aceste zile, cand va trebui sa aleaga un premier interimar. Daca Iohannis ne va trada, vom merge si la Cotroceni. Atunci, cu siguranta revolta va creste si va exploda.

Doamne-ajuta!

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cand am fost la facultate si mi-a zis un coleg nu-mi venea sa cred, tot intrebam "zau ?", "sa mori tu ?". :)))

Cea mai buna veste din ultimul timp. xD

Offline sssx

• ◄ S E N Z A Ţ I O N A L ►
  • Hero Member
  • *
  • MAK3M3FAD3###
Cand am fost la facultate si mi-a zis un coleg nu-mi venea sa cred, tot intrebam "zau ?", "sa mori tu ?". :)))

Cea mai buna veste din ultimul timp. xD

Sa scapam de Daniel si e perf (patriarh)

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal