Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Intr-adevar, Franta este greu incercata de astfel de atacuri teroriste in ultimii ani. Cred ca, in principal, asta se datoreaza implicatiei armatei franceze in Orientul Mijlociu (aici vorbesc in special de Siria). E o adevarata forta in acea zona. Franta, de acum incolo, va purta o lupta crancena impotriva terorismului. Mult mai crancena, de fapt.Intr-adevar, ceea ce s-a intamplat m-a socat, mai ales prin faptul ca a fost vorba de 6 atacuri teroriste simultan. Iar masurile luate de autoritati sunt de-a dreptul extreme (inchiderea granitelor, de pilda, mi se pare cea mai extrema masura, dar pana la urma necesara). E clar ca Franta va avea de pierdut si in plan economic. As putea dezvolta acest amanunt pe larg, dar m-as abate de la subiect.Ultimele date spun ca printre raniti s-ar afla si un jurnalist roman. Pana la acest moment, 153 persoane au murit, iar alte peste 200 sunt ranite. Probabil, numarul deceselor va creste in perioada urmatoare.Au fost luate masuri de siguranta la Ambasada Frantei din Bucuresti. Strada pe care se afla ambasada a fost inchisa circulatiei, iar la poarta ambasadei sunt jandarmi inarmati, care pazesc zona.De asemenea, s-a convocat o sedinta de urgenta la Guvern. Sa nu uitam ca asa ceva se poate intampla oriunde, chiar si la noi in tara. Condoleante familiilor indoliate si imi doresc ca ranitii sa supravietuiasca. Sa nu uitam ca ieri a fost vineri, 13...#prayforparisEDIT: Ministerul Afacerilor Externe roman a confirmat moartea a doi romani in atentatele de vineri seara din Paris.
Nu inteleg un lucru, daca omori oameni nevinovati ce castigi ? Nimic.
Ceva de genul ..Nu inteleg un lucru, daca omori oameni nevinovati ce castigi ? Nimic.