Author Topic:  Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României printr-un logo în care apare...  (Read 724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei

[Skilled News] Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României printr-un logo în care apare "Coloana Infinitului" [Skilled News]

Astfel, noul logo publicat de 1 decembrie pe google.ro include în structura sa imaginea "Coloanei Infinitului", care face parte din Ansamblul Monumental "Calea Eroilor" din Târgu-Jiu, realizat de sculptorul român Constantin Brâncuşi.

Totodată, noul logo al Google este realizat în culorile roşu, galben şi albastru, amintind astfel de drapelul României.

De asemenea, prin intermediul unui buton special, internauţii pot să trimită logoul care marchează Ziua Naţională a României spre a fi publicat pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, dar şi prin e-mail.
Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

În galeria logourilor dedicate României s-au numărat, printre alţii, Constantin Brâncuşi, George Enescu, I.L. Caragiale, Sergiu Celibidache, Mărţisorul şi, în ultimii ani, Ziua Naţională a României.

Sursa: mediafax.ro

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Foarte frumos din partea lor, am vazut logo-ul inca de ieri (daca nu gresesc :-?)

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Un gest foarte frumos din partea lor . am vazut si eu acest logo , si arata OK . :) .

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Era si normal sa puna un logo special. xD

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Foarte frumos din partea lor, am vazut logo-ul inca de ieri (daca nu gresesc :-?)
Idem si eu de la 2 . Bravo lor .. ce pot zice .

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Frumusel logo, bine ca le pasa de Romania.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal