Author Topic:  Windows 7 si 8.1 nu vor suporta procesoare noi  (Read 897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Windows 7 si 8.1 nu vor suporta procesoare noi
« on: 16 January 2016, 18:28:31 »

[Skilled News] Windows 7 si 8.1 nu vor suporta procesoare noi [Skilled News]

Microsoft a facut recent un anunt surprinzator, nu va lansa update-uri pentru sistemele sale de operare Windows 7 si 8.1 prin care sa adauge suport deplin pentru procesoarele care vor fi lansate in curand.

Acest fenomen deja a intrat oarecum in efect, deoarece Windows 7 nu are suport pentru Intel Speed Shift, o functie care permite procesoarelor sa treaca mult mai rapid intre fazele de activitate intensa si repaus.

Chiar daca Windows 7 si 8.1 au o durata de viata pentru suport care se termina abia in 2020 si 2030, Microsoft a decis sa nu mai ofere sport complet pentru procesoare precum cele din seria Intel Kaby Lake, Qualcomm Snapdragon 820 sau AMD Bristol Ridge decat pe Windows 10.

Probabil astfel compania fie vrea sa oblige si mai mult tranzitia la Windows 10 pe hardware nou, sau vrea sa se asigure ca nu mai trebuie sa adauge functii noi in sistem de operare mai vechi pe care apoi vor trebui sa le intretina.

Numai cateva sisteme care folosesc aceste sisteme de operare vor avea suport pentru procesoare noi, lista urmand sa fie publicata in curand de catre Microsoft.

Asa ca daca vreti sa treceti anul acesta la Zen sau la Kaby Lake, ar fi bine sa imbratisati strans Windows 10, pentru ca nu aveti prea multe alternative.

Sursa: zonait.tv

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Re: Windows 7 si 8.1 nu vor suporta procesoare noi
« Reply #1 on: 16 January 2016, 23:46:13 »
Era de asteptat . Acum se concentreaza mai mult pe imbunatatirea lui Windows 10 avand in vedere ca baga update-uri la useri care nu au optat ca il doresc .

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
« Reply #2 on: 17 January 2016, 22:42:04 »

Era de asteptat . Acum se concentreaza mai mult pe imbunatatirea lui Windows 10 avand in vedere ca baga update-uri la useri care nu au optat ca il doresc .
Exact. Windows 10 este ocupatia lor momentan , sa l imbunatateasca  , mi e unu imi place au facut o treaba buna .

Offline ® Adi

• Hero Member
  • *
  • CS:GO Pro Player
  • Real Name: Adisor
  • Steam ID: mradi016
« Reply #3 on: 17 January 2016, 23:23:52 »
Curand nu vom mai folosi nici w7 nici w8.1 .... majoritatea oamenilor/gamerilor folosesc windows 10
Sa-ti dea Domnu sanatate si Maicuta Domnului , si-mpreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la ??? GREU :)))

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #4 on: 18 January 2016, 15:12:42 »
          Este o PORCARIE ! ENB 0.248 foloseste DX 9 / 10 / 11 ( difera de setari si de shadere , cum il " tunezi " ) , iar pe Windows 10 care se presupune ca are DX 12 , nici macar nu-l ruleaza. Asta o chestie , doi ar fi ca ruleaza jocuri ce pot atinge 100 - 120 FPS , in maxim 95 locked , de ce? Stai frate , am hardware bun , pot ajunge la 120 , de ce ma limitezi la  95?  Trei. Microsoft nu ar trebuii sa oblige publicul sa foloseasca noul software , decat daca sunt multumiti de el. Unii sunt pro , altii contra , plus ca ne monitorizeaza PC-urile intr-un stil de parca am fi toti acuzati de o crima si suntem anchetati in stare de libertate. Frate , Microsoft incepe sa ne cam ia din intimitate si din puterea de a alege intre produsul x sau y , dupa preferinte. Nu-i vad bine deloc sincer  :)
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #5 on: 18 January 2016, 17:42:58 »
Un mod de a te obliga sa treci la windows 10 ..
Your pc is ready .. More faster than 7 .. da , da compatibil tot, dupa ce il instalezi p**a  drivere video , joc gta san andreas ca si cand as juca gta v.

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #6 on: 20 January 2016, 21:58:48 »
Nu voi trece la W10 nici sa ma plateasca. Imi e bine cu Windows 7. :-j Urat din partea lor.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #7 on: 20 January 2016, 21:59:57 »
Lol , ce schimbari interesante la Microsoft , nasol.

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal