Author Topic:  RDS creste viteza la internetul fix Digi Net Fiberlink  (Read 943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
RDS creste viteza la internetul fix Digi Net Fiberlink
« on: 23 January 2016, 23:02:39 »

[Skilled News] RDS creste viteza la internetul fix Digi Net Fiberlink [Skilled News]

Inca nu e oficial, insa e un zvon din interior care se va confirma in curand. Spuneti cum vreti voi: ori ca RDS creste vitezele ori ca a scazut pretul abonamentelor. Miscarile sunt valabile in zona urbana si, de exemplu, abonamentul de 500 Mbps va costa 37.74 lei.De ce acest pret ciudat? Pentru ca, de fapt, inlocuieste pretul abonamentului de 300 Mbps, care era 39 lei, insa se aplica si TVA-ul redus, de doar 20%, valabil de la 1 ianuarie. Dupa care, abonamentul de 1000 Mbps o sa coste 43,55 lei si, in final, cel de 300 Mbps o sa coste 28,06 lei.

In zona urbana abonamentul de 100 Mbps o sa iasa din oferta. Cumva e pacat, mi-ar fi placut sa-l vad la 10-15 lei, ar fi fost o alternativa buna (si suficienta) pentru multi. Ar fi distrus de tot concurenta, oricum si asa se vor schimba multe.

Acum, oficial, daca vrei sa faci profiti cat mai mult de vitezele abonamentului Digi in oras vei avea nevoie de un router Gigabit – preturile incep de la 155 lei.

In fine, ca sa beneficiezi de noile tarife (doar daca vrei sa cresti viteza, TVA-ul oricum s-a redus pe factura) trebuie sa-ti prelungesti abonamentul cu 12 luni.   

Sursa: arenait.net
« Last Edit: 23 January 2016, 23:03:10 by ►marKeLonn◄ »

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Re: RDS creste viteza la internetul fix Digi Net Fiberlink
« Reply #1 on: 23 January 2016, 23:16:20 »
internetul de la RDS e foarte bun .

Offline ® Adi

• Hero Member
  • *
  • CS:GO Pro Player
  • Real Name: Adisor
  • Steam ID: mradi016
« Reply #2 on: 23 January 2016, 23:33:36 »
internetul de la RDS e foarte bun .
Zici tu?
Cunosc multe persoane care zic ca internetul de la rds e de ca**t...
Sa-ti dea Domnu sanatate si Maicuta Domnului , si-mpreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la ??? GREU :)))

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #3 on: 23 January 2016, 23:46:16 »
Cunosc multe persoane care zic ca internetul de la rds e de ca**t...
Defapt este dupa parerea mea cel mai bun , am folosit RDS timp de 4 ani , si sincer am fost foarte multumit , iar acum folosesc Telecom din cauza shimbari de domiciliu iar Telekom nu este nici pe aproape de RDS , mai ales in momentul de fata.

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
« Reply #4 on: 24 January 2016, 00:06:41 »
          Hai cu 0.5 GB / sec de download :D :))
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal