Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Incarcator Vetter cu 5 porturi si 8.2A (review)
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Incarcator Vetter cu 5 porturi si 8.2A (review) (Read 571 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
>.marKeLonn.<
ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
Legend
High-Roller
Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
«
on:
24 January 2016, 13:24:17 »
[
Skilled News
] Incarcator Vetter cu 5 porturi si 8.2A (review) [
Skilled News
]
De fiecare data cand plecam undeva trebuie sa iau dupa mine minim doua-trei incarcatoare si trei sau patru cabluri de incarcare USB. De ce? Simplu, trebuie incarcate urmatoarele: telefonul personal, telefonul prietenei mele, tableta si smartwatch Pebble. Iar acestea trebuie incarcate cel putin o data chiar si intr-o mini-excursie.
Problema e ca toate trebuie incarcate in acelasi timp, adica seara, ca sa le poti folosi a doua zi. Iar daca esti la hotel vei avea surpriza ca poate un telefon il vei incarca in camera si unul in baie la priza pentru uscatorul de par, ca s-au gandit sa puna doar o priza normala – da, am patit asta.
Folosind incarcatorul universal de Vetter vei avea nevoie doar de el, de o priza si de cate un cablu de incarcare pentru fiecare dispozitiv. De aceea pot sa spun ca a sosit la mine la fix inainte de sarbatori, perioada in care umblam destul de mult.
Insa incarcatorul nu e bun doar in deplasari, ca l-am folosit zilnic si acasa. Tot din acelasi motiv: mai putine incarcatoare bagate in priza -> mai putine prize ocupate.
Iar acum sa vorbim de puterea lui. Am incarcat doar trei lucruri simultan la el: fie telefoanele (ambele cu baterii de peste 3000 mAh – OnePlus One si ASUS ZenFone Selfie) + tableta (baterie de 4000 mAh) sau telefoanele + Pebble-ul. Nu s-au nimerit toate patru simultan, ca as fi incercat si asta. Chiar si asa, incarcatorul n-a sughitat deloc. Fiecare dintre cele legate la el s-a incarcat in ritmul normal: rapid si fara probleme.
Nu am simtit vreo scadere fata de viteza de incarcare normala la niciunul dintre acestea. Spre exemplu, OPO se incarca in 1.5 – 2 ore de la 0 – 10% pana la 100% cu incarcatorul original de 2A. La fel si cu cel de la Vetter.
Cu alte cuvinte, poate duce lejer 4 consumatori de cate 2A fiecare.
In alta ordine de idei, pot sa va mai spun ca incarcatorul de la Vetter stie sa: detecteze curentul de care dispozitivul incarcat are nevoie, incarce rapid un dispozitiv si sa detecteze supraincarcarea sau supraincalzirea.
Nici la capitolul dimensiuni nu sta rau deloc. Nu e mare (are 76 x 75 x 28.8 mm si 153 de grame) si nu incomodeaza in bagaj sau pe birou. Cablul de alimentare are 1 metru, suficient pentru majoritatea situatiilor.
Mai multe detalii despre acesta gasiti pe site-ul Vetter. Pretul unui astfel de incarcator este de 140 lei la eMAG.
Sursa:
arenait.com
" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to "
RazvanS_
Skilled Gaming Members
High-Roller
Steam ID: RazvanS_
Re: Incarcator Vetter cu 5 porturi si 8.2A (review)
«
Reply #1 on:
24 January 2016, 13:32:04 »
Interesant acest incarcator
, 140 lei
® Adi
Hero Member
Real Name: Adisor
Steam ID: mradi016
Re: Incarcator Vetter cu 5 porturi si 8.2A (review)
«
Reply #2 on:
24 January 2016, 19:02:41 »
Hmm...Eu am vazut intr-un magazin un incarcator care avea aproape toate mufele...avea vreo 10 fire..Si costa numai 18 lei...Ce e mai special la acest incarcator e ca poti sa bagi mai multe telefoane la incarcat deodata.
Sa-ti dea Domnu sanatate si Maicuta Domnului , si-mpreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la ??? GREU
)
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal