Author Topic: EXTERN Terry pleacă de la Chelsea, la finalul sezonului: "Nu va fi un final ...  (Read 744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News] Terry pleacă de la Chelsea, la finalul sezonului: "Nu va fi un final ca în basme"[Skilled News]

John Terry pleacă de la Chelsea, la finalul sezonului. Contractul fundaşului nu va mai fi prelungit, iar căpitanul londonezilor se va despărţi în vară de clubul pentru care a jucat în ultimii 21 de ani.

"Într-un scenariu ideal, eu îmi doresc să rămân, dar clubul merge în altă direcţie. Clubul merge mai departe, niciun jucător nu este mai mare decât clubul. Sunt convins că vor fi aduşi unul sau doi fundaşi centrali", a declarat Terry, la finalul partidei din Cupa Angliei cu MK Dons, pe care "albaştrii" a câştigat-o cu 5-1.

"Nu va fi un final ca în basme. Nu mă voi retrage de la Chelsea şi am avut nevoie de câteva zile pentru a trece peste asta", a adăugăt căpitanul londonezilor.

În vârstă de 35 de ani, Terry a cucerit alături de Chelsea patru titluri în Premier League, cinci Cupe ale Angliei şi trofeul Ligii Campionilor. De asemenea, cu 40 de goluri marcate, este cel mai prolific fundaş din istoria Premier League.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Era de asteptat. Cred ca ne putem gandi la o eventuala retragere a lui Terry din lumea fotbalului.

Respect, Terry! :D

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Sunt sigur ca Terry isi va anunta retragerea din footbal daca pleaca de la Chelsea , e o pierdere enorma pentru Chelsea .. e o legenda pentru echipa respectiva.

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal