Author Topic: INTERN Arena Națională se poate redeschide astăzi! ISU e în inspecție la stadion  (Read 994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Arena Națională se poate redeschide astăzi! ISU e în inspecție la stadion  [Skilled News]

Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, a fost închis la începutul lunii noiembrie, întrucât s-a descoperit că nu are avizul ISU de funcționare, membrana din care este construit acoperișul retractabil fiind dintr-un material care nu este încadrat în legislația europeană și nu este omologat în România.

Astăzi, însă, după ce Steaua, Dinamo, dar și Federația Română de Fotbal au solicitat în diverse rânduri ca Arena Națională să fie redeschisă pentru jocuri. Potrivit Gazetei Sporturilor, în această seară, de la ora 18:00, o delegație a Inspectoratului pentru Situații de Urgență va fi prezentă la Arenă, pentru o inspecție. Dacă totul va fi găsit în regulă, cel mai mare stadion din țară va putea primi undă verde chiar de azi pentru disputarea de partide de fotbal.

La inspecția ISU particiă și președintele FRF Răzvan Burleanu, vicepremierul României Vasile Dâncu, ministrul de Interne Petre Tobă și primarul interimar al Bucureștiului Răzvan Sava.

Pe 26 martie, Arena Națională ar trebui să găzduiască meciul amical România-Spania, întrucât ibericii au solicitat explicit ca partida de pregătire să se desfășoare în Capitală, pe cel mai mare stadion din țară.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Ar fi cazul a primeasca deja avizul ala . xD
Eu sunt sigur ca meci-ul Romania-Spania se va disputa pe Arena Nationala .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Ar fi cazul a primeasca deja avizul ala . xD
Eu sunt sigur ca meci-ul Romania-Spania se va disputa pe Arena Nationala .
Se va disputa daca FRF isi asuma diferite riscuri . Daca pateste cineva ceva o sa fie urat .
Sper sa dea avizul favorabil la un moment dat , nu sa fie pe proprie raspundere .

Offline [SG]StaRLighT

• Hero Member
  • *
  • idk
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: nu stiu
Buun, dar faza e  sa deie avizul.. xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal