Author Topic: EXTERN Gâlcă, după al doilea succes în La Liga: "Importantă e echipa, nu antrenorul.  (Read 1119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Gâlcă, după al doilea succes în La Liga: "Importantă e echipa, nu antrenorul. Jucătorii au caracter"  [Skilled News]

Espanyol - Deportivo 1-0. Catalanii au obţinut primul succes după două luni şi Costel Gâlcă şi-a trecut în cont a doua victorie, în La Liga, de la venirea la echipă. Românul a recunoscut că jucătorii au avut emoţii, acest lucru fiind oglindit de cele 8 intervenţii salvatoare ale lui Lux, portarul lui Deportivo.

"Echipa avea nevoie de victorie. S-a văzut în momentele în care puteam închide meciul că am fost nervoşi şi presiunea şi-a spus cuvântul. Echipa a făcut un efort mare. Băieţii se simt mai bine cu noul sistem de joc. Sunt concentraţi şi încrezători. Am jucat cu o echipă mare care a pierdut doar 5 meciuri în acest sezon şi care avea o posesie bună.

Cea mai importantă e echipa şi nu antrenorul. Noi toţi trebuie să fim încrezători după acest succes. Jucătorii au foarte mult caracter. Le-am spus că trebuie să vorbească pe teren, să comunice şi asta au făcut.

Trebuie să continuăm să muncim. Am câştigat 3 puncte importante şi trebuie să mergem mai departe pentru că trebuie să ieşim din această situaţie. Mă bucur pentru golul lui Asensio. Avem nevoie de cât mai multe goluri", a comentat Costel Gâlcă, la finalul meciului.

După întâlnirea cu Deportivo, s-a încheiat o serie neagră de 10 meciuri fără victorie. Ultimul succes venise tot pe teren propriu, pe 19 decembrie, 1-0 cu Las Palmas.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Aha, deci problema era lipsa de comunicare.

Sper ca aceasta victorie sa ii impulsioneze pe jucatorii lui Espanyol. :-)

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Se pare ca galca se descurca foarte bine , e un entrenor de urmat .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Bine ca spaniolii au rabdare.Se potriveste stilului de joc al lui Espanyol.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal