Author Topic:  OPPO a prezentat o tehnologie care poate încărca complet bateria unui smartphone  (Read 837 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  OPPO a prezentat o tehnologie care poate încărca complet bateria unui smartphone în 15 minute  [Skilled News]

Producătorul chinez de electronice OPPO a prezentat, la Mobile World Congress 2016, o tehnologie care permite încărcarea completă a bateriei unui smartphone în 15 minute. Compania a prezentat un demo în care un acumulator de 2.500 mAh se încarcă complet într-un sfert de oră.

Tehnologia, numită SuperVOOC, a încărcat bateria de la 5% la 58% în doar cinci minute, folosind un nou algoritm pentru un puls de încărcare la voltaj redus.

Potrivit OPPO, sistemul, compatibil atât cu porturile micro-USB cât şi cu cele USB Type-C, este superior tehnologiilor de încărcare rapidă oferite de Qualcomm şi MediaTek, deoarece operează la un voltaj mai mic şi previne riscul de supraîncălzire.

Compania a anunţat că primele sale smartphone-uri care includ SuperVOOC vor debuta pe piaţă în acest an. Aceste dispozitive vor putea folosi şi adaptoare standard, produse de alte companii, dar cu acestea încărcarea se va face într-un ritm normal.

Sursa: go4it.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Nu stiu de ce , dar tehnologiile  de genul mi se par o porcarie , durata de viata a bateriei sigur scade daca nu este incarcat normal , oricat de convingator ar fi acesta .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
E genial, dar daca o incarci prea rapid, nu exista sansele sa se strice bateria/ telefonul? Nu de alta, dar e ca si cum ai supraincarca-o

Offline CrystalMD

• Senior
  • *
  • Pățăști.
  • Real Name: George
  • Steam ID: CrystalMD
Nu stiu de ce , dar tehnologiile  de genul mi se par o porcarie , durata de viata a bateriei sigur scade daca nu este incarcat normal , oricat de convingator ar fi acesta .
Deci aici cam arunci vorbe goale... de unde stii tu ca se strica bateria?
Adica nu au aia experti si nu se gandeau la asa ceva??? Nu cred.

Oricum bateria nu tine vesnic, chiar si cand o incarci normal se epuizeaza odata si odata.
Ar fi mai bine sa se gandeasca la problema asta :)

Follow me on Tumblr!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal