Author Topic: INTERN Bicfalvi a refuzat să scandeze împotriva fostei sale echipe: ”Sincer, nu pot!”  (Read 775 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Bicfalvi a refuzat să scandeze împotriva fostei sale echipe: ”Sincer, nu pot!”  [Skilled News]

ndubitabil, cel mai bun fotbalist al roș-albilor în derby-ul cu rivalii de o viață, primul din play-off, a fost Eric Bicfalvi (28 de ani).

Spre deosebire de meciul, care a contat pentru turul semifinalei Cupei României, când a fost folosit la ”închidere”, de data aceasta, Bicfalvi a avut un rol ofensiv. Fostul golgheter din Ucraina a inițiat multe acțiuni de atac.

Pe lângă bara din minutul 63, Bicfalvi a fost și cel care a marcat golul prin care roș-albii au evitat eșecul în fața campioanei.

mediat cum s-a terminat partida, fotbaliștii lui Mircea Rednic au fost chemați de galerie pentru binecunoscutul ritual de după fiecare meci din ”Ștefan cel Mare”. Absolut toți jucătorii au strigat trivialități la adresa Stelei, cu o singură excepție.

Cel care a refuzat, cu eleganță, să strige împotriva roș-albaștrilor a fost chiar Bicfalvi. ”Nu pot, sincer nu pot!”, le-a transmis fotbalistul celor din Peluza ”Cătălin Hîldan”.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Respect, Bicfalvi!

Mi-a placut evolutia acestuia in meciul din liga. Are niste suturi impecabile pe poarta, foarte precise. Are in sange golul, mai ales ca a demonstrat asta in Ucraina.

Steaua are nevoie de Bicfalvi, iar Bicfalvi are nevoie de Steaua, dupa parerea mea.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal