Author Topic:  Microsoft îi dezamăgeşte din nou pe utilizatorii de Windows Phone.  (Read 713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Microsoft îi dezamăgeşte din nou pe utilizatorii de Windows Phone. Lista smartphone-urilor care primesc Windows 10 Mobile este foarte scurtă  [Skilled News]

Microsoft i-a dezamăgit din nou pe utilizatorii de Windows Phone. Compania a anunţat lista telefoanelor care primesc în aceste zile Windows 10 Mobile, iar din aceasta lipsesc foarte multe modele populare, precum Lumia 1020 sau Lumia 920.

Gigantul software a promis în repetate rânduri că toate terminalele care rulează Windows Phone 8 vor putea fi actualizate la Windows 10, dar lista telefoanelor compatibile, publicată de companie, arată că nu este cazul.

Iată ce modele primesc Windows 10 Mobile:

- Lumia 1520
- Lumia 930
- Lumia 830
- Lumia 730/735
- Lumia 640/640 XL
- Lumia 635 (1GB)/636 (1GB)/638 (1GB)
- Lumia 540
- Lumia 535/532
- Lumia 435/430

Microsoft a făcut acelaşi lucru atunci când a lansat Windows Phone 8. Atunci, multe terminale care rulau Windows Phone 7 nu au fost actalizate, lăsându-i pe utilizatori cu o platformă „moartă”.

Sursa: go4it.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
De ce nu fac update la telefoane ei stiu . Nu mi-as lua un nou telefon care nu isi face actualizari periodice .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal