Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Google a făcut cea mai proastă glumă de 1 Aprilie
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Google a făcut cea mai proastă glumă de 1 Aprilie (Read 596 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Liberty
High-Roller
«
on:
01 April 2016, 16:04:29 »
[
Skilled News
] Google a făcut cea mai proastă glumă de 1 Aprilie, iar unele consecințe au fost grave [
Skilled News
]
De obicei, Google face glume bune de 1 Aprilie, dar anul acesta se pare că nu prea i-a ieșit.
Pentru o zi, utilizatorii Gmail puteau alege să „drop the mic” în timpul unui schimb de mailuri. Practic, puteai să îi trimiți cuiva un mail folosind obișnuitul Send, sau să bifezi și opțiunea Mic Drop. Mesajul tău ar fi ajuns la destinatar, dar acolo s-ar fi oprit totul. Oricât ar fi încercat să răspundă, ție nu ți-ar mai fi apărut mesajele. În cazul în care te întrebi, da, butonul chiar funcționează. Apăsarea lui trimite mesajul, împreună cu un gif cu un minion care scapă microfonul.
click aici pentru a vedea GIF-ul
Desigur, dacă totuși vrei să citești mailurile, le poți găsi în „all mail”, dar nu vei primi notificările obișnuite, așa că ar fi foarte ușor să scapi din vedere mesajele. Mai mulți utilizatori s-au arătat nemulțumiți de tentativa de umor a Google. Unul dintre ei aparent și-a pierdut și jobul din cauza apăsării butonului respectiv. „Am trimis articolele către șefa mea, apoi nu am mai primit niciun răspuns. Am apăsat din greșeală butonul de mic drop, apoi m-am trezit cu un mesaj vocal furios de la ea”. Aparent, șefa în cauză, fără un simț al umorului foarte dezvoltat, a interpretat giful cu minioni drept o insultă a capacităților ei de editare, potrivit The Independent.
Google anunțase că butonul va fi valabil 24 de ore, dar a anunțat, între timp, că l-a scos, întocmai din cauza avalanșei de mesaje negative de la utilizatori. Într-o declarație, reprezentanții gigantului tech au spus că „Ei, se pare că ne-am păcălit pe noi înșine anul acesta. Funcția mic drop a creat mai multe dureri de cap decât râsete. Ne pare rău. Funcția a fost oprită. Dacă încă vă apare, reîncărcați pagina de Gmail. Totuși, nouă încă ni se pare amuzantă gluma. Și ni se pare și mai amuzant faptul că cineva ar putea să ia în serios un gif cu minioni.
Sursa:
playtech.ro
«
Last Edit: 01 April 2016, 16:05:06 by - Liberty -
»
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Google a făcut cea mai proastă glumă de 1 Aprilie
«
Reply #1 on:
01 April 2016, 19:21:20 »
Lol.De obicei facea glume bune,acum nu a mai fost sa fie
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
>.marKeLonn.<
ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
Legend
High-Roller
Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
«
Reply #2 on:
02 April 2016, 00:53:14 »
Nu e amuzant deloc.
" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to "
RazvanS_
Skilled Gaming Members
High-Roller
Steam ID: RazvanS_
«
Reply #3 on:
04 April 2016, 20:59:50 »
Not funny at all.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal