Author Topic:  [TUT] Tutorial multitasking Windows 10  (Read 578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online ActiON_

  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 3179
  • Reputation: 17
  • Gender: Male
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
[TUT] Tutorial multitasking Windows 10
« on: 22 April 2016, 10:56:27 »
Nume Tutorial: Tutorial multitasking Windows 10Descriere: Ce facem atunci când avem foarte multe ferestre deschise pe desktop ?
Cei mai multi utilizatori trag de ferestre, ca sa-si faca loc, sau minimizează/maximizează cate o fereastra pe rand, pana este găsita fereastra cu aplicația dorita.
Multitasking-ul pe Windows 10, ne ajuta sa ne facem treaba mult mai rapid și mai elegant.
Când avem mai multe aplicații deschise, totul este din ce în ce mai greu de gestionat, și totul pare mai greu decât este în realitate.
Ce este multitasking ?
Capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp, sau de a te concentra la mai multe sarcini în același timp.
Exemplu multitasking!
De ce să…multitasking?
Este știut ca un desktop aglomerat ne provoacă stres, și ne induce o stare de oboseala.
Dacă stăpânim bine multitasking-ul, putem înlocui stresul cu relaxare și stăpânire de sine, știind ca, indiferent cat de aglomerat este desktop-ul, printr-o combinație de taste sau un gest din touchpad, putem restabili ordinea sau putem aduce în fata aplicația dorita.
Aranjarea ferestrelor în laterale sau în colturi.
Când copiem un text dintr-un document, pe care trebuie sa-l lipim în alt document, este absolut necesar sa avem ferestrele una lângă alta; Acest lucru este foarte ușor de făcut cu funcția „Snap”, fie din mouse, fie din tastatura.
Nu renunțați!
Când vezi un tutorial sau un ghid, ți se pare interesant la început, dar după aceea renunti și uiți ce ai văzut în tutorial. La început poate, gesturile și combinațiile de taste vor părea „peste mana”, dar în scurt timp va veți obișnui și veți deveni un maestru al multitasking-ului.


Autor: Cristian CismaruSursa (Link-ul oficial): Sursa tutorialTutorialul:Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!