Author Topic:  Telefoanele Galaxy 7 vor primi o actualizare care optimizează ...  (Read 808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Telefoanele Galaxy 7 vor primi o actualizare care optimizează consumul bateriei şi funcţionalitatea voice over WiFi  [Skilled News]

Disponibil deocamdată doar unui număr restrâns de posesori Galaxy S7, clienţi ai reţelei americane de telefonie Sprint, un nou pachet de actualizare pregătit de Samsung corectează o parte din problemele semnalate până acum la telefoanele din seria Galaxy S7.

Măsurând aproximativ 142MB, actualizarea aduce optimizări care ar trebui să crească autonomia bateriei. Alături de ultimele patch-uri de securitate, sunt aduse şi unele ajustări pentru îmbunătăţirea performanţelor la desfăşurarea apelurilor în sistem VoWiFi.

Este de aşteptat ca actualizarea livrată în regim OTA să fie în curând disponibilă şi utilizatorilor Galaxy S7 din alte regiuni ale lumii, inclusiv pentru modelul Galaxy S7 edge.

Sursa: go4it.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Foarte bine, deci se poate regla "autonomia" si din software, nu doar exagerant cu baterii de enspe mii de mAh fara nicio eficacitate sau optimizare software

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Nu cred ca va ajuta enorm de mult, dar ma rog..

OFF: De cand nu am mai primit vreo actualizare pentru tableta.. xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal