Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
2.5/5 , redimensionezi prost si efectele nu se vad in cazu asta si doar cateva efecte ? ma mir ca iti spun ca sunt frumoase
Tu ce mare Designer mai esti acum ? ^^.
Serios,nu le faci de dimensiuni de avatar.. Acuma stiu ca, "cavalerii" tai o sa-ti ia apararea ca esti fata si vor sa te impresioneze..
Faine Vezi ca-ti iau cateva
dar tu ce mare designer mai esti ? macar stii ce e ala un smudge ?
Dupa cum vad eu doar de smudge ai invatat in photoshop in rest 0 , faci semnaturi cu smudge si niste efecte si gata. Nu te da mare smecher in photoshop pe cand nici eu nu ma dau.
Fuuck it . @Kent. -> Ce dracu mă ? Cavalerii mei ? Îmi vine să-ţi - Beep - una . De unde ai mai scos şi asta ? Ştii ce mă , clar . Dacă şi tu mă judeci acum , nu-i bai . And WTF ?! Mărimile sunt 150 x 250 . Mărimile potrivite pentru avatar . Şi îmi zici că nu le fac bine ? Tu ştii măcar să editezi o poză ? . A da, sure . S-a scos acum şi pixlr.com/express . . Crezi ce vrei , ăla perfectul Iar acum toţi . Da bă , recunosc . Le fac in PhotoScape. Puii mei , nu mă descurc în PhotoShop. Am PhotoShop CS5 . Dar cine să ştie să-l folosească ? . Le fac cum pot. -.- Acum , nu o trebui să le fac perfecte. -.- Dar ce naiba . Unii comenteaza fără macar să ştie să facă un efect pe o poză . - nu dau nume - . Le fac cum ştiu , cum pot şi gata. Să nu mai aud discuţii.
Pixie nu am nimic cu tine dar daca tot le faci in photoscape de ce nu postezi la Photoscape ?Oricum, arata bine si cu PhotoScapeP.S: invata sa folosesti PS CS5, nu e chiar asa de greu.... bine la inceput este, cauta tutoriale si o sa te obisnuiesti cu el
MDA MDA MDA.> APROAPE toţi ştiau că fac înPhotoscape , Kent . So , nu te mai da interesant . PENTRU VOI. m-am apucat de făcut în Photoshop CC . - dar , nu am nici cea mai vagă idee ce photoshop e -Originalele : 1. ; 2. ; 3. ; 4. ; 5. ; 6. .New : ; ; ; ;
Nu mi' se urca la cap, crede-ma . + Multumesc la toti ;o3.________________________________________________________________________________________________________________________Originale : 1) ; 2) ; 3) ; 4) ; 5) ; 6) ; 7) ; 8) .New : -