Author Topic:  Aplicatiile mobile colecteaza permanent datele utilizatorilor!  (Read 1337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Cercetarea celor de la MIT s-a limitat la aplicatii Android foarte populare, ce acceseaza informatiile din gadgetul utilizatorului si dupa inchiderea lor, insa si aplicatiile pentru iPhone si iPad au trecut prin controverse similare, pentru care Apple a promis o solutie odata cu lansarea iOS 6, scrie Geek.
<hr>
<hr>
Aplicatii ca WhatsApp si jocuri ca Angry Birds si Bowman au acces la informatiile din telefonul utilizatorului la mult timp dupa inchiderea lor, lucru ce nu este tocmai corect pentru utilizator.
Unele dintre aplicatii ofera o functionalitate ce necesita accesul la informatii, dar dezvoltatorii par sa abuzeze de acesta permisiune. Whatsapp monitorizeaza in mod continuu agenda telefonului, in timp ce Angry Birds monitorizeaza datele de locatie GPS si WiFi. Al treilea exemplu al cercetatorilor de la MIT este Bowman, joc ce urmareste paginile online deschise de utilizator la mult timp dupa inchiderea aplicatiei.

Legend

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Don't worry, be happy.
Re: Aplicatiile mobile colecteaza permanent datele utilizatorilor!
« Reply #1 on: 07 September 2012, 09:26:06 »
Ce idiotenie...

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #2 on: 07 September 2012, 14:42:10 »
Nesimtiti. xD

Eu n-am nimic important in telefon, deci nu-mi pasa. :))

Offline Dudutz

• Senior
  • *
  • Skilled Gaming
« Reply #3 on: 12 September 2012, 08:28:31 »
Pff..mi-au dat maximu cu prostia asta..Daca omu se uite in e-mail cu telefonu..ce ei chiar vad pagina exacta cu acele mailuri o.O?

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal