Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
In acelasi timp, NoName[]Deea mi-a zis sa sug ****, neprimind warn.
La care altii?Toti sunt intr-o ureche si abuzivi.
Si ei sunt de vina, dar si tu cu Marian, nu va mai dati ingeri.In locul lui K1DDU as scoate adminele la cei cu probleme si as da la altii.
Atunci ... as lua un anti-cheat bun de pe sa-mp.com si l-as face si mai bun si l-as baga, si as scoate toti adminii si gata.
Observ ca de fiecare data cand intru pe RsE, sunt amenintat ca sunt gras si ca injur serverul si jucatorii. Imi pare rau ca sunteti in ceata, dar n-am intrat decat de vreo 6-7 ori pe RsE, stand 10-20 minute pana gaseam altceva de facut. O data am injurat, mai mult jignit. Pe Moartea, si mi-am luat rban, desi exista comenzile /mute, /warn, etc. In acelasi timp, NoName[]Deea mi-a zis sa sug ****, neprimind warn.Mar1aN este cel care intra si injura, nu stiu de unde aveti ideea ca eu injur pe RsE. Vad ca e greu sa cititi chatloguri asa ca va lasati uimiti de proprii jucatori (ma refer la K1DDU).
Fiti atenti..probabil se va supara K1DDU de ceea ce spun acum..dar pur simplu asta e adevarul! Stiti foarte bine ca in ziua de azi cel mai important lucru este cati bani ai...si noi facem greseala de a lua bani(donatie) pentru admin...indiferent de nivelul de experienta pe care il are respectivul si atunci ne trezim ca adminii care nici nu stiu ce e comanda /warn dau BAN pentru limbaj...seriosi oameni buni,adminul nu e o joaca,in mod normal adminul ar trebui sa sa dea pe experienta,nu pe bani si stiti si voi asta Un lucru e cert....nici Obama nu e "inger" si nici adminii de pe RsE...so rezolvati voi cumva!
Chiar toti ? ... De asta eu nu am stiut. P.S. Obama prin text pot spune si eu multe dar e nevoie de dovezi adica poze
<hr><hr>1. Ma doare in fund de RsE, eu il las Deschis, ca sa nu plece jucatorii de pe server. Eu momentan lucrez la un nou server, asa ca orice se intampla pe el ma doare undeva ! Sa stii bine asta. Eu voiam sa il inchid, dar stuntman spunea ca nustiu ce si nustiu cum, apoi o ajuns sa spuna 'Mai bine il lasi deschis pana la lansarea noului server, ca asa nu vei pierde jucatori, si nu vei schimba IP-ul AGAIN'. Apropo, si eu nu am ce le face ca injura, le sunt eu cumva parinte? Invatai domnule sa fie respectuosi .2. Copilas dragalas, da stiu sunt multi admini, dar cum am spus mai sus, nu ma mai interesaza de RsE, daca vine unu sa doneze, doneaza imi da bani, si acei bani sa stii bine se duc pe Host la 0Ping pt. RsE si GZS (acuma RsE si GZS au host asigurat fiecare pt. 3 luni , cu cat mai multe donatii cu atat mai bine pt. GZS si IP-ul de la RsE.), si unii cateodata pentru XeromZone. Nu sunt sarac, nu am nevoie de bani, nu as avea ce face cu acei bani asazisi Euro pe telefon. Daca tu chiar crezi asta ca eu as da la oricine admin pt, bani te inseli, dar acuma cum lucrez la un nou server, si ma doare undeva de RsE si ca il tin deschis doar pt. a ramane public si cu jucatori, oricine ar veni sa cumpere admini, il dau si gata . Aici chiar mai suparat spunand asta . Dar in orice caz noul server nu va fi asa cum ii acuma RsE cu admini tampiti, acuma ii asa ca stii ma doare undeva? Acuma crezi ca sunt nebun dupa bani, ok BRAVO AMIGO .3. Cum ai spus si tu, toti copii sunt cu probleme. Stii bine ca nu ma intereseaza de RsE stii bine ca eu voiam sa il inchid, dar tu ai venit dupa cu 'Mai bine il las deschis pana la lansarea noului server, ca asa nu vei pierde jucatori, si nu vei schimba IP-ul AGAIN' si am zis ok.4. Nu, nu ii nevoie de Poze, pentru ca stiu ca sunt multi dar foarte multi admini Tampiti pe acel server, dar cum tot am spus nu ma intereseaza! Eu il tin deschis numa pentru jucatori pana la lansarea noului server.<hr><hr>Eu las inchide spun sincer, dar nu as vrea ca sa schimb IP-ul si cand lansez noul server, sa fie dinou o povara sa populez serveru, si sa fac cunoscut IP-ul ....Si acuma sper ca OBAMA si BADBOY sa ma fi inteles, de ce sunt admini tampiti, de ce accept orice donatie si de ce nu ma intereseaza de el .
Da,mersi,acum m-am lamurit...Nu am spus asta sa te supar,nu e genul meu,asta am avut pe suflet,asta e parerea mea! Imi cer scuze,sper sa ma ierti,dar pur si simplu serverul s-a schimbat foarte mult...in sensul rau....