Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Va fi zapada :X, se va inchide scoala ... Pe cine pacalesc ? Oricata zapada ar fi, eu tot in casa o sa stau. E o placere sa vezi zapada pe afara ... e mai frumoasa privelistea.
Asta e ghinionul tau!! Daca erai fata nu te-ar fi pus parintii la treaba asa de mult. Si eu stau la casa si nu fac nimic deci e mai bine sa fii fata
AiiGhInIoN hai sa fim sinceri!!! Te-ai dus la vrajitoare ca sa aiba el ghinion nu?)))
Mna... Pentru tine la pretul de numai 999999999€ desfac vraji fac farmece citesc in cafea ))) iti convine??? Pentru banii astea merg la vrajitoare sa ma invete dar doar daca imi dai suma pana la miezul noptii ))) ai inteles ca tiganeste nu stiu vorbi ?
O cam dati in Off Topic...dupa cum am observat,de data asta ati scapat dar data viitoare va dau WARN sigur (Nu aveti dreptul sa spuneti ca nu sunt bun) Cat despre pozele de mai sus...ar fi tare sa fie si la noi zapada mare incat sa se inchida scolile,ar fi marfa!
Doamne la mine imediat are 80 cm are 30-40 Asa ma enerveaza ca tot ma ud pe papuci
De tine e fain ca stai la bloc ..Dar eu stau la casa si trebe sa dau toata zapada..Azi am stat 2 ore in frig
Eu stau la casa ... singurii "barbati" din casa sunt eu si tata. ( eu sunt baiat, nu barbat ) Dar eu sunt si frec menta. Azi a nins si la noi putin. <3Sa vedeti azi in clasa eu cu unul, radeam de el (glume ca-ntre prieteni), si eu sunt mai firav, iar el e mai puternic, si face el: lasa ca vii tu cu mine spre casa, sa vezi ce te frec. Si fac eu: "uu, vrea sa ma frece" (au auzit si altii)
Ies eu dupa ore si le iau de doua colege in primire si le fac fleasca ! Alea cica "Termina , Termina , Era sa imi uzi telefonul ! " , eu zic " Las ca tot vrei sa iti iei altul " :]] =]]