Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nick:Varsta:De ce vrei sa participi la acest concurs?:Proba la care te inscrii(Deagle & Ak47):Promiti sa respecti regulamentul de mai sus?:
ALTE PRECIZARI1.As avea nevoie de admini pe serverele ASW si GZS pentru desfasurarea etapelor respective,pe RsM ma ocup eu de asta.Cei care sunt interesati si vor sa ma ajute si au admin pe ASW/GZS sa ma contacteze prin PM!2.Inscrierile se termina maine dimineata si cel putin maine dupa amiaza veti afla cu cine va veti duela! Va doresc o zi buna!
Nick: NoName[]JuStUniQue.Varsta: 15De ce vrei sa participi la acest concurs?: Pentru ca doresc un rank in + pe SG si sa castig experienta Proba la care te inscrii(Deagle & Ak47): AmbelePromiti sa respecti regulamentul de mai sus?: Da
Daca tu vei lua Rank + pe forum eu ma impusc ! x__X'Hmmm...Nu stiu daca sa particip :]] ! La DM Sunt Praf , Drift Sunt Praf , Iar la Stunt Mai bun ca la DM :]] .Daca doriti sa particip si sa facem un misto da , dar asa nu vreau sa stric
El nu va primi rank up, oricum nu prea cred ca va castiga el.Participa, poate iei sub-administrator (m-am hotarat sa dau rank up si la gmod). ^^Poate fac si premii pentru locurile 2 si 3, dar trebuie sa ma gandesc la ceva.