Author Topic:  Jelly Bean, folosit doar de 10% dintre telefoanele cu Android. Ce versiune ...  (Read 1070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

NEWS  Jelly Bean, folosit doar de 10% dintre telefoanele cu Android. Ce versiune pregateste Google in 2013  NEWS

Gingerbread, cea mai folosita versiune a sistemului de operare Android in anul 2012

Un studiu realizat pe o perioada de doua saptamani, releva faptul ca doar unul din zece telefoane Android au cea recenta versiune Jelly Bean. Google a lansat in acest an doua versiuni, 4.1 Jelly Bean, prezent pe 9% dintre terminalele Android si 4.2, pe doar 1,2%.

Gingerbread ramane cea mai folosita versiune, unul din doua telefoane avand Android 2.3.3 - 2.3.7. Versiunea lansata anul trecut, Ice Cream Sandwich, este prezenta pe aproape 30% dintre teledoanele Android.

Acelasi studiu, publicat pe site-ul developer.android.com, arata ca peste jumatate dintre dispozitivele Android au ecrane cu o dimensiune de aproximativ 4 inch si o densitate cuprinsa intre 200 si 300 dpi (dots per inch). Google ar putea lansa in acest an Android 5.0 Key Lime Pie, o noua versiune de sistem de operare mobil. Este de asteptat ca Samsung Galaxy S IV sa fie unul dintre primele smartphone-uri cu aceasta versiune.

Sursa: Yoda.ro

Oferit de: xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Android da' best. :D

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
FUUUUUUUU.

Eu incerc sa fac rost si ii folosit doar de 10% !

Am GingerBread si vreau update sa fac si nu merge ! :\

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
FUUUUUUUU.

Eu incerc sa fac rost si ii folosit doar de 10% !

Am GingerBread si vreau update sa fac si nu merge ! :\
Orice telefon cu OS Android are caracteristica de a face UPDATE la software, dar asta depinde si de telefon, daca telefonul ii scris sa nu suporte alte versiuni, asta ii viata, daca te vei apuca sa il 'modezi' 'hackuiesti' cum ati vrea voi sa spuneti, l-ai fute rau de tot.

Android ii foarte tare :X

Legend

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Don't worry, be happy.
Unele telefoane sunt bune si fara android.  Desi androidul e mai performant as opta pentru el in unele cazuri xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal