Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ba fratilor..faceti ma ce vreti,daca ma luati din scurt..apai ce mama dracului vreti?..da ma da videoul meu e prea scurt,asa si..da ma da spoturile mele sunt de cacat si sunt si de fail..asa si?..majoritatea care-i cunoasteti acuma gen (biggy,bloodz,syder,etc.)..va rog frumos, cine era acel om de statea cu voi cand voi erati un mare nimic pe comunitatea asta..asa e,eu!..si dupa cum vad daca ajuti un om..nu ti se intoarce "rasplata".Cine va invatase drift ma pe sa:mp..eu ma eu!....@biggy> Nu erai tu ala ma care voia sa faca primu lui video si nu avea cum..cine te-a ajutat ma la editing..da ma da eu!@syder> Vad,ca si tu ti-ai luat`o in cap..mai ales cand DSP`ul inca era "alive" tu te-ai apucat sa dai owner dragei tale "iubite" Denisa, si apoi te intrebi de ce sunt asa cum sunt..Si cu astea spuse,dupa "supusul" clan battle eu m-am retras de tot din comunitatea voastra!
Nu tu Simpa..dar problema este ca supusul Biggy, macar atat bun-simt sa aiba si sa recunosca ca eu l-am ajutat in multe chestii cand vine vorba de sa:mp.