Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Destul de bine.. Dar steerlockul tau singur...Sincer si nu te supara...E PRAFSi la twinuri :Ideea twinurilor e sa faceti aceasi miscare in acelasi timp nu doar sa faceti o curba si sa nu va lovitiOricum GG
Aici este vorba despre ' Lucrul in Echipa ' daca stii ce inseamna aia. Suntem mai multi in VideoClip deci stii si tu ca e mai greu in fine trebuie sa ai si rabdare. Pe mine ma intereseaza mai mult DM-ul, dar am si 25% membrii care stiu Drift deci nu pot sa nu fac Drift cu ei macar odata pe Saptamana. Si se zice GJ (Good Job) nu GG. GG se zice cand esti prezent acolo la acel Game. Fa tu cu Biggy un Movie , voi 2 macar stiti ce trebuie si cum sa faceti. Voi 2 faceti mereu nu stiti sa va aratati membrii macar un pic si pe ei acolo. Oarecum , Mersi
Bro noi de unde sa stim ca avem voie mai multi.Deep a sarit repede cu gura ca doar el cu dudutz fac videul.Oricum nu neg NoName este de 1000 de ori mai bun ca EterNity.Voi aveti playeri sunteti deja de aproape un an ca si clan.Noi avem nici 2 sapt.Sunteti mai organizati si na aveti si playeri.Eu sincer mai mult am facut videul pt simpa.Pe mine ma-ti luat asa dintr-o data cu clanbattle.Nici macar nu stiam ce sa facem.Eu am inteles ca e un battle intre noi 2 simpa si cu mine si dudutz si cu deep.Oricum daca ai drifta si cu numpad`u ai fii unu dintre cei mai bun de pe ASW si SG.
soft si kis le fac cel mai bine bravo baieti :X
Soft nu a fost in video -_-.